Galviņš: redzēs, kā atļaus mums spēlēt pretinieks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas «Dinamo» kluba aizsargs Guntis Galviņš atzīst, ka, ja komanda spēlēs tāpat kā pret Sanktpēterburgas SKA, tā var iekļūt arī nākamajā izslēgšanas spēļu kārtā.

Intervijā portālam «Apollo» Galviņš uzsver, ka sērija pret SKA prasīja daudz spēka, taču sezonas turpinājums var izvērsties vēl sekmīgāks. «Cīņa visu laiku bija vienlīdzīga, vieni gūti vārti uz vienu, otru pusi, četras spēles piecās dienās – nogurums ir gan nedaudz sakrājies,» skaidro aizsargs.

«Ja pret Balašihas MVD mēs spēlēsim tā, kā to darījām pret SKA, varbūt aizķersimies vēl tālāk un izdosies iekļūt konferences finālā. Redzēs, kā atļaus mums spēlēt pretinieks,» piebilst spēlētājs.

Hokejists olimpiskajās spēlēs guva pleca traumu un kā pats atzīst, vēl līdz galam nejūtas atveseļojies. «Šodien treniņā nevarēju ne uzmest pa vārtiem, ne kaut ko izdarīt. Redzēs, kā būs turpmāk. Daudz spēka atņēma sērija ar SKA. Bija epizodes, kad pagriezu plecu un jutu, ka tas vēl nav sadzijis. Jāskatās, kā būs pēc pāris dienām.»

Ar MVD hokejistiem «Dinamo» pirmās divas spēles aizvadīs Balašihā - 19. un 20. martā, bet «Arēnā Rīga» «Dinamo» pretiniekus uzņems 22. un 23. martā. Ja būs nepieciešama piektā, sestā un arī septītā sērijas spēle, tad tās notiks attiecīgi 25., 27. un 29. martā. 

Pilnu interviju ar Gunti Galviņu «Apollo» portālā varēsiet lasīt jau trešdien no rīta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu