Dziedātājs Mika uzstāsies Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Vēl pirms šovasar gaidāmā «Positivus» festivāla mākslinieku paziņošanas koncertu aģentūra «Positivus Music» iepriecina publiku, izziņojot vienu šovasar gaidāmu koncertu – 2. augustā «Arēnā Rīga» uzstāsies britu popmūzikas zvaigzne Mika.

Visiem «Positivus festivāla» biļešu īpašniekiem biļetes uz Mika koncertšovu par īpašu akcijas cenu būs pieejamas uzreiz pēc Lieldienu brīvdienām.

Mika ir viens no retajiem popmūziķiem, kura karjera ievērojami atšķiras no pārējām popmūzikas pasaules zvaigznēm. Viņš ir dauzonīgs un spilgts «autsaideris», kam nepiemīt mākslīgi radīts popmūziķa tēls. Mika pats ir savu dziesmu autors, un veiksmīgi iemieso senu un popmūzikā teju aizmirstu konceptu – individualitāti. Šo kolorīto mākslinieku, viņa mūziku un dziedāšanas manieri jūs nesajauksiet ne ar vienu citu!

Mika mācījies dziedāt pie profesionālas krievu opermākslinieces. Tikai 2006. gada beigās viņš piedzīvoja savu pirmo uzstāšanos radio un televīzijā. Nākamā gada janvārī tika izdots dziedātāja pirmais singls «Grace Kelly», ko pārdeva vairāk nekā 3 miljonos eksemplāru, savukārt debijas albums «Life In Cartoon Motion» tika pārdots 5 miljonos kopiju. Šogad nācis klajā Mika otrais albums «The Boy Who Knew Too Much». Singli «We Are Golden» un «Rain» jau iekarojuši lielu popularitāti arī Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu