Atklātas trīs izstādes aktīvās atpūtas cienītājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vienlaikus atklājot trīs izstādes aktīvās atpūtas cienītājiem, Ķīpsalas hallē sākās pavasara un vasaras sezona. Līdz pat 28. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā varēs apmeklēt atpūtas un sporta izstādi «Atpūta un Sports 2010», motociklu un aksesuāru izstāde «Motocikls 2010» un laivu un jahtu izstāde «Baltic Boat Show 2010».

Izstādes būs saistošas visiem, kam aktīvā atpūta ir tuva sirdij – ceļotājiem, atpūtniekiem, makšķerniekiem, motociklistiem, visdažādākā ūdenstransporta cienītājiem un ekstrēmās atpūtas piekritējiem.

Pirmoreiz Ķīpsalā izstādes laikā, 27. un 28. martā notiks motociklu un to rezerves daļu tirgus.

Izstāde «Atpūta un Sports» ir lieliska vieta, kur var iegūt plašu informāciju par aktīvai atpūtai nepieciešamo inventāru un aprīkojumu, atrast visdažādākos piedāvājumus par ļoti izdevīgām cenām un iegūt speciālistu padomus.

Izstāde «Atpūta un Sports 2010» tematiski ir sadalīta četrās daļās – «Velo 2010», «Fitness 2010» , «Makšķerēšana 2010» un «Camper 2010», kurās apmeklētāji varēs atrast gandrīz visu, sākot no makšķerkātiem, tūrisma inventāra, sporta inventāra un apģērba līdz pat velosipēdiem un zemūdens niršanai nepieciešamajai atribūtikai.

Tāpat apmeklētāji varēs iegūt plašu informāciju par makšķerēšanas iespējām Latvijā, kur un kā apgūt gaisa pilotam nepieciešamās prasmes un daudz ko citu.

Izstādes apmeklētāji pirmie visā Eiropā ieraudzīs jaunu, unikālu un neapšaubāmi aizraujošu braucamo «divi vienā» – «Rockboard» skūteri, kas ceļu uz Latviju mēro no Amerikas. Ar unikālo braucamo iespējams pārvietoties gan kā ar vienkāršu skrejriteni, gan arī minoties ar skūtera platformu, kas mazliet atgādina steperi darbībā. «Rockboard» ir paredzēts gan bērniem un pusaudžiem, gan arī pieaugušajiem, īpaši tiem, kas novērtē fitnesa nozīmi.

Izstādē «Baltic Boat Show 2010» ūdens atpūtas cienītājus priecēs visu veidu ūdenstransports – sākot no piepūšamajām un airu laivām līdz ūdens motocikliem, ekskluzīvām jahtām un kuteriem. Izstādē ir pārstāvēta pasaulē vadošo motorjahtu, kuteru un motorlaivu ražotāju produkcija.

Tāpat izstādē būs atrodams laivu, kuteru un jahtu speciālais aprīkojums un piederumi, ūdenssporta un burāšanas piederumi, laivu dzinēji un citas rezerves daļas, tostarp arī Honda laivu piekaramie motori. Interesenti varēs uzzināt par laivu un ūdensmotociklu nomu, to remontu, kā arī iegūt informāciju par matrožu kursiem.

«Motocikls 2010» – vieta, kur sagatavoties jaunajai motosezonai. Izstādes apmeklētāji var gūt plašu ieskatu motociklu pasaulē un, konsultējoties ar speciālistiem, izvēlēties sev vēlamo marku un veidu motociklus, motorollerus un kvadriciklus. Tāpat būs iespējams iegādāties motociklu rezerves daļas, apģērbus, tostarp arī šī gada jaunumu visā Baltijā – firmas «Techniche» speciālie termo apģērbus gan aukstam, gan karstam laikam, aksesuārus un uzzināt visu par remonta iespējām un tūningu. Izstādē tiks prezentēti jaunie 2010. gada modeļi.

Lai izstāžu apmeklējumu darītu vēl noderīgāku un interesantāku, viena no šī gada novitātēm ir «Piedzīvojumu halle», kurā būs pārstāvētas dažādas sporta biedrības, federācijas un klubi, tostarp arī slavenais basketbola klubs «TTT Rīga», Latvijas Riteņbraukšanas federācija (LRF), Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF), Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija (LBFBF) un citi. Ikvienam interesentam būs iespēja iegūt plašu informāciju par dažādiem sporta veidiem, izmēģināt spēkus vienā vai otrā sporta veidā un izvēlēties sev piemērotāko.

Piedzīvojumu hallē notiks dažādas sacensības un paraugdemonstrējumi. Apmeklētāji varēs vērot paukošanas, loka šaušanas, lakrosa, galda tenisa, ielu vingrošanas, florbola, regbija, šautriņu mešanas un novusa spēles paraugdemonstrējumus, bridža paraugturnīru, kā arī paši piedalīties lakrosa miniturnīra interkrosa spēlē, galda tenisa un galda hokeja turnīros, orientēšanās spēlē, izmēģināt spēkus klinšu kāpšanā un citos sporta veidos.

Tāpat būs iespēja satikt  daudzus pazīstamus sportistus un sporta veterānus.

Izstādes «Atpūta un Sports», «Motocikls» un «Baltic Boat Show» rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība «BT 1». Plašāka informācija izstādes mājaslapā: «bt1.lv».

Izstādes darba laiks:
25. martā  11.00–18.00
26. un 27. martā 10.00–18.00
28. martā 10.00–17.00

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu