«ZZ Čempionātam» pieteicies rekordliels dalībnieku skaits

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šogad lielākajām Latvijas skolēnu sporta un prāta spēlēm reģistrējušās vairāk nekā 1800 klases no visas Latvijas, kas ir lielākais pieteikumu skaits «ZZ Čempionāta» vēsturē. 

Šodien noslēgusies klašu komandu pieteikšanās, un sācies žūrijas darbs pie skolēnu pieteikuma anketu apkopošanas, kā arī radošo darbu izvērtēšanas. Sacensības starp sportiskākajām un radošākajām klasēm ceturto gadu pēc kārtas organizē «Zelta Zivtiņa» sadarbībā ar jauniešu organizāciju «Avantis».

Klases, kuras tiks aicinātas savu sportisko meistarību, atraktivitāti un draudzības garu pierādīt Lielāko Latvijas skolēnu sporta un prāta spēļu pusfināla posmos visā Latvijā, tiks paziņotas turpmāko divu nedēļu laikā čempionāta mājas lapā «zzcempionats.lv». Skolēnu radošos darbus vērtēs un žūrijā darbosies sporta skolotājs Ufo (Kaspars Upacieris), «Zelta Zivtiņas» seriāla varoņi, jauniešu organizācijas «Avantis pārstāvji, kā arī čempionāta galvenais tiesnesis. Savukārt pirmās pusfināla sacensības notiks jau 15. aprīlī, Dobelē, Sporta centra hallē.

«Prieks, ka «Zelta Zivtiņas» sportiskais un draudzīgais gars, kas jauniešus mudina aktīvi sportot ne tikai skolā, bet arī ārpus tās, ir uzrunājis tik daudzus skolēnus no visas Latvijas. Šogad esam saņēmuši rekordlielu pieteikumu skaitu, kas nozīmē, ka Lielākās Latvijas skolēnu sporta un prāta spēles ir tikpat nozīmīgs notikumus jauniešu vidū kā Olimpiāde sportistiem. Vēlam veiksmi visiem dalībniekiem - lai uzvar draudzība, sports un cīņasspars,» stāsta «Zelta Zivtiņas» zīmola vadītāja Alise Avota.

Visaktīvāk «ZZ Čempionātam» pieteikušās klases no Rīgas, kā arī galvaspilsētas tuvējām pilsētām – Jelgavas un Ogres. Tāpat aktīvi bijuši liepājnieki, cēsnieki, valmierieši, kā arī skolēni no Daugavpils.
 
Lielākajām Latvijas skolēnu sporta un prāta spēlēm tika aicinātas pieteikties 6.-8. un 10.-11.klašu komandas no visas Latvijas. Atraktīvākajiem un sportiskākajiem skolēniem ir iespēja būt starp tām 400 laimīgajām klasēm no visas Latvijas, kas piedalīsies kādā no 10 aizraujošajām pusfinālu sacensībām. Savukārt, gūstot uzvaru pusfināla sacensībās, klases varēs sevi pierādīt «ZZ Čempionāta» finālā 6. jūnijā Rīgā un laimēt galveno balvu – ceļojumu uz saulaino Itāliju, kā arī citas vērtīgas balvas.

Aizraujošie pusfināli notiks 10 Latvijas pilsētās:

  • 15. aprīlī Dobelē
  • 19. aprīlī Ogrē
  • 21. aprīlī Talsos
  • 26. aprīlī Daugavpilī
  • 28. aprīlī Rīgā
  • 30. aprīlī Kuldīgā
  • 5. maijā Cēsīs
  • 7. maijā Valmierā
  • 10. maijā Jēkabpilī12.maijā Jelgavā
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu