Arī šovasar notiks KHL jauno spēlētāju drafts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Arī šovasar norisināsies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jauno spēlētāju drafta ceremonija, nolemts ceturtdien notikušajā KHL komandu pārstāvju sanāksmē. Tā sistēma un reglaments tiks izstrādāts tuvākajā laikā.

Jau ziņots, ka pirmoreiz KHL drafts risinājās pagājušajā vasarā. Toreiz tas risinājās četrās kārtās. Latvijas klubs Rīgas «Dinamo» draftā izvēlējās latviešus Robertu Bukartu, Robertu Jekimovu un Andri Džeriņu, kā arī latviešu izcelsmes hokejistu Aināru Podziņu.

Tikmēr cits KHL klubs Ņižņijnovgorodas «Torpedo» otrajā kārtā izvēlējās vēl vienu latviešu uzbrucēju Kasparu Daugaviņu, kurš spēlē Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas «Senators» sistēmā.

Jau ziņojām, ka KHL klubu algu griesti nākamajā sezonā tiks paaugstināti līdz 700 miljoniem rubļu (23-24 miljoniem ASV dolāru). Līdz šim klubu algu griesti bija 620 miljoni rubļu, bet šodien līgas pārstāvošo klubu vadītāju sanāksmē tiks pieņemts lēmums tos palielināt par 80 miljoniem rubļu.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu