ASV profesora konsultācijas - par velti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maijā Rīgā viesosies Mayo (Ročestera, Minnesota, ASV) klīnikas ortopēds un mikroķirurgs profesors Allens Bišops (Allen Bishop).

Profesors konsultēs Latgales iedzīvotājus, kuriem ir kaulu infekcijas, osteomieltīts, nesaauguši kaulu lūzumi, kaulu audzēji, kā arī nedzīstošas brūces, ko radījuši apdegumi vai citi nelaimes gadījumi, portālu «Apollo» informēja Daiga Rauba, SIA «Brūču klīnika» sabiedrisko attiecību speciāliste..

Allens Bišops nodarbojas ar rekonstruktīvo mikroķirurģiju un šajā medicīnas nozarē veicis fundamentālus pētījumus. Profesors specializējies ekstremitāšu kaulu atjaunošanā un rokas ķirurģijā.

«Būdams ārkārtīgi kompetents ārsts, spožs zinātnieks un lielisks ķirurgs, Allens Bišops ir pieticīgs un vienkāršs: viņš braukā ar vecu auto, klausās klasisko mūziku un spēlē oboju. Būdams patīkams saskarsmē un nepretenciozs, Allens bieži brauc uz Vjetnamu, Taizemi, Latīņamerikas valstīm un Armēniju, kur māca jaunajiem ārstiem rekonstruktīvo un rokas ķirurģiju un, protams, bez maksas konsultē pacientus,» akcentē SIA «Brūču klīnika» valdes priekšsēdētājs Olafs Libermanis.

Mayo klīnika, kurā strādā Allens Bišops, ir viena no pasaules vadošajām slimnīcām, kas īpaši izveidota, lai ārstētu komplicētus pacientus. Mayo klīnikas mērķis ir nodrošināt palīdzību katram cilvēkam, neraugoties uz to, cik laika un naudas tajā ir jāiegulda.

info@woundclinic.lv

Profesora Allena Bišopa konsultācijas Rīgā paredzētas 23. un 24.maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu