Ķīviņš starp divām sievietēm par suni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starp divām jaunām sievietēm izcēlies ķīviņš par tiesībām aprūpēt aptuveni divus gadus vecu amerikāņu stafordšīras terjeru. Strīdā iesaistījies arī kāds taksometra vadītājs, un policija sākusi noskaidrot lietas apstākļus, lai izšķirtu strīdu par tiesībām audzināt suni.

Kā  pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava, kāda sieviete pirms aptuveni pusotra gada sludinājumu portālā internetā ieraudzījusi sludinājumu, ka par minimālu samaksu labās rokās atdos audzināt amerikāņu stafordšīras terjera kucēnu. Sazinājusies ar sludinājuma autori, un kucēns viņai tika piegādāts mājās, par ko sieviete samaksājusi 10 latus. Nekādus dokumentus par suņa izcelšanos sievietei neiedeva.

Liels bijis suņa jaunās saimnieces pārsteigums, kad kādu dienu pie viņas mājas durvīm klauvējusi kucēna saimniece un viņai līdzi bijis taksometra vadītājs. Iepriekšējā suņa saimniece teikusi, lai atdod viņas suni, uz ko jaunā dzīvnieka aprūpētāja atbildējusi, ka neatdos vis savu mīluli. Sācies cīniņš par suni, kurā iesaistījies arī taksometra vadītājs.

Suns ticis raustīts no abām pusēm, un strīds noslēdzies jau kāpņu telpā, kur jaunā suņa īpašniece nogrūsta zemē, bet viņas mīluli aizveduši negaidīti ieradušies cilvēki. Cietusī sieviete vērsās policijā.

Pēc Pildavas teiktā, suns patlaban atrodas pie savas vecās īpašnieces - 1987.gadā dzimušās sievietes. Taksometra vadītāja personība ir noskaidrota, un viņu patlaban meklē policija.

Policija arī skaidros visus lietas apstākļus un lems, vai ir pamats kriminālprocesa sākšanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu