<i>Aisha</i> aktīvi gatavojas «Eirovīzijai» un maina priekšnesumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Dziedātāja Aisha aktīvi gatavojas maija beigās gaidāmajam «Eirovīzijas» dziesmu konkursam, sniedzot intervijas un laižot klajā nacionālajā konkursā uzvarējušās dziesmas «What For?» deju versiju.

Savu dziesmu Aisha vērtē kā tādu, kas var uzrunāt ikvienu, jo «dzīves laikā mēs uzdodam daudzus jautājumus un meklējam atbildes», intervijā «Eirovīzijas» dziesmu konkursam veltītajam portālam «esctoday» sacīja dziedātāja.

Savu konkursa skaņdarbu Aisha izraudzījusies īpašā emocionālā brīdī, jo tas viņu spēcīgi uzrunājis.

«Vispirms es dzirdēju dziesmas melodiju, vēlāk Guntars Račs man parādīja tekstu. Tas bija janvāris. Tikko bija sācies Jaunais gads, bet manā personīgajā dzīvē norisinājās dažas ne pārāk jaukas lietas, kā šķiršanās. Viss notika tik īsā laikā. Protams, tāpēc man galvā bija daudzi kāpēc un priekš kam. Dziesma pie manis atnāca īstajā emocionālajā brīdī. Patiesībā mēs to ierakstījām vienā piegājienā,» stāstīja Aisha.

Dziedātāja atzīst, ka «Eirovīzijas» nacionālās atlases šovā iekļautā aina, kur fona dziedātājas uz skatuves mazgā veļu, izraisījusi pretrunīgas reakcijas - gan pozitīvas, gan negatīvas. Uzstāšanos Oslo paredzēts mainīt, tomēr Aisha neatklāj, kādas šova izmaiņas gaidāmas.

«Mēs vēl strādājam pie uzstāšanās un prezentācijas. Tāpēc tas varētu būt pārsteigums,» piebilda Aisha.

Gatavojoties gaidāmajam «Eirovīzijas» dziesmu konkursam Oslo, dziedātāja ir izdevusi konkursa dziesmas «What For?» deju versiju, kā arī ieplānota virkne mēģinājumu un intervijas vietējiem un starptautiskajiem medijiem.

«Es sniegušu tik labu priekšnesumu, cik spēju, un pēc tam runāšu par rezultātiem,» piebilda Aisha.

«Eirovīzijas» starptautiskajā dziesmu konkursā, kas šogad norisināsies Norvēģijas galvaspilsētā Oslo, Latvija startēs pirmajā pusfinālā, kas notiks 25.maijā.

Vienā pusfinālā ar Aishu startēs arī Serbijas, Somijas, Krievijas, Grieķijas, Slovākijas, Bosnijas un Hercegovinas, Īslandes, Moldovas, Maltas, Portugāles, Maķedonijas, Baltkrievijas, Beļģijas, Polijas, Albānijas un Igaunijas pārstāvji.

«Eirovīzijas» starptautiskā dziesmu konkursa fināls Oslo notiks 29.maijā.

Aishas «Eirodziesmas 2010» vizītkarte:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu