Piedalies atraktīvā bērnu ratiņu konkursā!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmo reizi izstādē «Bērnu pasaule 2010», kas notiks Ķīpsalā no 7. līdz 9. maijam, norisināsies bērnu ratiņu konkurss «Ratu festivāls», kurā sacentīsies visradošāk, asprātīgāk un oriģinālāk izdekorētie bērnu rati.

«Mēs aicinām ikvienu palūkoties uz bērnu ratiņiem netradicionāli un, liekot lietā radošo izdomu, bagātīgu humora devu un dažādas rokdarbu prasmes, ģimenēm kopā ar draugiem pārvērst mazuļu braucamrīkus līdz nepazīšanai. Nedaudz darba un fantāzijas – un ratiņi var pārtapt par lāci, ziedu pļavu, sporta mašīnu vai pat kuģi. Tā ir brīnišķīga iespēja sagādāt jaukus prieka brīžus sev un citiem,» uzsver izstādes «Bērnu pasaule 2010» projekta vadītāja Aiva Borska.

www.calis.lv

www.bernistaba.lv

Bērnu ratiņus, kas piedalīsies konkursa parādē Ķīpsalā, vērtēs žūrija, kurā būs konkursa rīkotāju, sponsoru un atbalstītāju pārstāvji. Bērnu ratiņi tiks vērtēti pēc to oriģinalitātes, izdomas, asprātības, atbilstības moto un nosaukumam, pēc tehniskās sarežģītības un individualitātes.

Vienlaikus portālā calis.lv notiks arī bērnu ratiņu fotokonkurss, un ikviens var iesniegt konkursam fotogrāfijas, kurās redzami izdekorēti bērnu ratiņi. Fotokonkursam iesniegtos darbus balsojot vērtēs portāla calis.lv reģistrētie lietotāji. Uzvarētāja apbalvošana notiks izstādē «Bērnu pasaule 2010» sestdien, 8. maijā, plkst. 13.00.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu