<i>Aisha</i> aicina fanus uz «Eirovīzijas» sveiciena filmēšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Aisha rīt aicina fanus uz AB dambi, lai kopīgi pasveicinātu 200 miljonus skatītāju visā Eiropā. Mazāk kā divi mēneši mūs šķir no «Eirovīzijas» starptautiskā dziesmu konkursa, kurā Latviju ar dziesmu [s:32679] pārstāvēs Aisha.

«Šīgada konkursa organizētāja - Norvēģijas sabiedriskā televīzija - necentīsies pārspēt tādus rekordus, kā piemēram, visu laiku dārgākais šovs. Jo šīgada konkursa mērķis – draudzīgums, ģimeniskums un oriģinalitāte, kas to darīs interesantu ne tikai dalībniekiem un apmeklētājiem, bet pirmkārt jau 100 miljonu plašajai televīzijas skatītāju auditorijai, kuras iesaistīšana šovā izvēlēta kā trāpīgākais un atbilstošākais veids, lai visi konkursu gaidītu strauji pukstošu sirdi,» stāsta «Eirovīzijas» nacionālās atlases projekta vadītāja Iveta Lepeško.

Jau rīt, 20. aprīlī, Latvijā ieradīsies Norvēģijas TV filmēšanas grupa, lai filmētu Latvijas vizītkarti konkursā, un cita starpā tiks filmēta epizode, kurā Aishas fani pauž atbalstu savas valsts pārstāvei.

Tādēļ visi Aishas fani un atbalstītāji tiek aicināti piedalīties Latvijas vizītkartes filmēšanā. Šis video Oslo tiks demonstrēts tieši pirms Aishas uzstāšanās un tas veidos viedokli par mums un mūsu valsti. Filmēšana notiks 20. aprīlī uz AB dambja, faktiski upes vidū uz fantastiskā Rīgas panorāmas fona. Visi gaidīti plkst. 12 pašā AB dambja galā ar Latvijas fanu krekliem, karogiem un karodziņiem, pašizgatavotiem plakātiem un citu fanu atribūtiku.

Mums ir iespēja Eiropas priekšā nodemonstrēt fantastisku atbalstu Aishai, dziesmai un arī Latvijai, tāpēc ņemiet līdzi draugus - jūs redzēs vairāk kā 200 miljoni skatītāju, kas ik gadu vēro «Eirovīzijas» konkursa tiešraides!

Gatavojoties svarīgajam pasākumam Oslo un domājot par tiem mūzikas patērētājiem, kuriem patīk klausīties «Eirovīzijas» dziesmas klubos un dažādos pirms «Eirovīzijas» fanu burziņos, ir tapusi arī dziesmas «What For?» deju versija, kuru producējusi Lotara Lodziņa producentu apvienība «Boyza II».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu