Bezpajumtnieki no Austrumeiropas negrasās mainīt dzīvesveidu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Jau vēstīts, ka [s:32762], kas atradās pilsētas teritorijā pie Nene upes. Apmetne sastāvēja no divām imigrantu grupām – vienā dzīvoja trīs poļi, bet otrā, kas atradās 100 metrus tālāk, Latvijas valstspiederīgais Vitālijs Zukovs un divi Lietuvas valstspiederīgie – Nikolajs Putkovs un Virgilijus Sleinius, vēstī «baltic-ireland.ie».

Pītersboro domes ierēdņi izteica gandarījumu, ka bezpajumtnieki, kas nelikumīgi bija izveidojuši apmetni, to atstāja pēc pirmā brīdinājuma, lai arī imigranti no Austrumeiropas paziņoja, ka dzīvesveidu nemainīs. Bezpajumtniekiem tika doti norādījumi atbrīvot teritoriju septiņu dienu laikā pēc brīdinājuma saņemšanas.

Poļi, pirms apmetnes atstāšanas, sadedzināja savu divu gadu laikā uzkrāto iedzīvi, tomēr pašvaldībai nācās saukt palīgā atkritumu savākšanas dienestu, kas no pamestās teritorijas izveda vēl veselu kravu gružu.

Lietā ir iesaistīts arī Lielbritānijas Robežsardzes dienests, kas veic izmeklēšanu, vai ieceļotāju uzturēšanās Lielbritānijā ir legāla.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu