Franču cālis. Konkursa recepte

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Autores foto

Konkurss notiek sadarbībā ar  [s:32811][s:32812]

Nepieciešams:
• Olīveļļa
• 2 sīpoli
• 8 vistas stilbiņi
• 1/2 tase sausa baltvīna
• 1/2 tase vistas buljona
• 3 ēdamkarotes tomātu pasta
• 2 ēdamkarote balzamiko etiķis
• 1 tējkarote estragona
• 1/2 ēdamkarote cukura
• 1tējkarote sāls
• 1/4 tējkarote sarkano piparu
• melnie pipari

Pagatavošana:

Pannā apcep sīpolus, līdz brūni. Tad pievieno vistu, apcep no abām pusēm brūnu. Bļodiņā sajauc baltvīnu ar pārējām garšvielām. Pievieno vistai un sautē 20 minūtes. Pasniedz ar kartupeļiem vai kartupeļu biezputru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu