Saeimā virzīs tikai ārlietu ministra kandidatūru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Koalīcija ceturtdien apstiprināšanai Saeimā virzīs tikai ārlietu ministra kandidātu Aivi Roni, intervijā telekompānijas LNT raidījumam «900 sekundes» pavēstīja premjerministrs Valdis Dombrovskis (JL).

Viņš paskaidroja, ka diskusijas par veselības ministra amata kandidātiem koalīcijā turpināsies un ceturtdien citi kandidāti apstiprināšanai netiks pieteikti.

Tāpat pagaidām arī nav skaidrības par tieslietu ministra amata kandidātu – koalīcijā joprojām spēkā ir vienošanās, ka šim cilvēkam ir jābūt bezpartejiskam, taču konkrēta kandidāta šobrīd nav.

«Tieslietu ministra amats ir tas, kas radījis aizķeršanos koalīcijā,» atzina valdības vadītājs.
Premjers arī apšauba, ka trešdienas laikā varētu parādīties kādi jauni ministru amatu kandidātu vārdi.

«Ja mēs šīs vienošanās panāksim, mēs virzīsim attiecīgos kandidātus, bet tas vairs nebūs centrālais jautājums,» viņš sacīja.

Partija «Pilsoniskā savienība» veselības ministres amatam virzīja Rīgas domes deputāti Antru Sakni, kurai arī otrdien bijusi saruna ar premjeru. Pēc šīs sarunas viņa bija mazrunīga par iespējām ieņemt ministres amatu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu