Mācies lasīt pasakas!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aicinot Latvijas sabiedrību pievērst lielāku uzmanību pasaku lasīšanai un novērtēt to pozitīvo ietekmi uz bērniem, reklāmas aģentūra «Ideju fabrika» kopā ar draugiem organizē «Pasaku dienu 2010», kas norisināsies 16. maijā Vērmanes dārzā.  Pasākums turpmāk tiks rīkots katru gadu un tie būs svētki visai ģimenei. Ieeja bez maksas.

«Pasakas bērniem sniedz tik daudz – ļauj saturīgi pavadīt laiku un veicina dialogu starp vecākiem un bērniem, izglīto, attīsta iztēli, vārdu krājumu un izteiksmi, veido morāles normas un vērtību skalu. Diemžēl pasakas daudzās ģimenēs ir mazliet piemirstas, tāpēc vēlamies popularizēt šo brīnišķigo fenomenu, padarot pasakas pieejamākas. Gribam uzsvērt, ka ikviens brīdis ir piemērots pasakām – ne tikai laiks pirms gulētiešanas, bet arī braucot sabiedriskajā transportā, gaidot rindā, iepērkoties, sēžot parkā vai pastaigājoties gar jūras krastu,» stāsta reklāmas aģentūras Ideju fabrika valdes priekšsēdētājs Ēriks Volosovskis.

Pasaku dienas ietvaros notiks pasaku lasīšana Latvijā populāru cilvēku izpildījumā, bērnu radošā darbnīca, zīmēšana, pasaku vingrošana, leļļu teātra izrāde, mūziķu koncerts, kā arī citas intelektuālas un jautras aktivitātes. Apmeklētājiem būs iespēja iegādāties bērnu grāmatas par īpašām cenām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu