Izstādē «Bērnu pasaule 2010» varēs mainīties ar grāmatām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 7. līdz 9. maijam izstādē «Bērnu pasaule 2010» Ķīpsalas hallē darbosies Grāmatu maiņas punkts, kurā vecāki un bērni ir aicināti nest grāmatas, kas vairs nav vajadzīgas un ir daudzkārt pārlasītas, lai atrastu jaunas bilžu un pasaku grāmatas bērniem, kā arī uzziņas literatūru un jebkura veida lasāmvielu jaunajiem vecākiem.

«Izstādē «Bērnu pasaule 2010» pirmo reizi rīkosim grāmatu maiņas punktu un esam pārliecināti, ka tas gūs lielu apmeklētāju atsaucību. Jauno māmiņu vidū ir ierasta lieta mainīties un atdāvināt dažādas bērnu drēbītes un citas noderīgas lietas, kas ir labi saglabājušās vai pat ne reizi nav lietotas. Tādēļ ticu, ka arī grāmatu maiņa gūs lielu atsaucību, jo katrai māmiņai mājās glabājas grāmatas, kuras bērns vairs nelasa, bet kādam citam var noderēt,» norāda izstādes «Bērnu pasaule» projekta vadītāja Aiva Borska.

Grāmatu maiņas punkts speciāli ierīkotā stendā Ķīpsalā darbosies visas izstādes dienas no plkst. 10.00 līdz 19.00, pēdējā izstādes dienā – līdz plkst. 18.00. Atnesot savas grāmatas, būs iespējas tās iemainīt pret Grāmatu maiņas punktā esošām. Grāmatas vērtība ir saturā – tas nekas, ja grāmatai nodilis vāks vai lapas sastapušas jau vairāku lasītāju rokas. Grāmatu maiņas punktam savu ieguldījumu solījusi Rīgas Centrālā bibliotēka.

Izstāde «Bērnu pasaule 2010» ir vienīgā bērnu preču un pakalpojumu izstāde Latvijā, un tā īsā laikā ir iekarojusi dalībnieku un apmeklētāju uzticību. Izstādē «Bērnu pasaule 2010» jaunie un topošie vecāki varēs uzzināt visu par grūtniecību, bērnu kopšanas, audzināšanas, drošības un veselības jautājumiem, kā arī par bērnu izglītošanas un atpūtas iespējām. Savukārt paši bērni izstādē varēs baudītu plašu kultūras programmu un izklaidēties, piedaloties aizraujošos pasākumos, atrakcijās un konkursos, kā arī apgūt daudz saistoša un interesanta.

Izstādes darba laiks:
7. maijs  10.00 - 19.00
8. maijs  10.00 - 19.00
9. maijs  10.00 - 18.00

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu