Notiks trešais Vislatvijas sievu nešanas čempionāts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Vai tu vari uznest savu sievu kalnā? Arī šogad vīri varēs mēroties spēkiem sievu nešanā kalnā! LNT un atpūtas parks «Rāmkalni» piedāvā «Trešo Vislatvijas Cēsu Alus sievu nešanas čempionātu» atpūtas parkā «Rāmkalni» 12. jūnijā, bet LNT kanālā tas būs redzams 21. jūnijā.

Lai piedalītos «Sievu nešanas čempionātā», jāievēro tikai daži nosacījumi – sacensībās var piedalīties pāri, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu un mīļotā sver vismaz 50 kg. Pārim nav jābūt obligāti precētam. Kā visātrāk un visvieglāk uznest savu mīļoto kalnā, būs katra paša pāra improvizācija.

Pieteikties čempionātam var mājaslapā «ramkalni.lv» līdz pat 12. jūnijam.

«Sievu nešanas čempionāts» ar katru gadu gūst arvien lielāku cilvēku atsaucību. Pirmajā sievu nešanas čempionātā uzvarēja pāris, kurš distanci veica 38,16 sekundēs, bet pagājušajā gadā par uzvarētājiem kļuva pāris, kurš distanci veica 35,28 sekundēs. Arī šogad, «Trešajā Vislatvijas Cēsu alus sievu nešanas čempionātā» uzvarēs pāris, kurš visātrāk veiks noteikto distanci. Galveno balvu – īpaši romantisku ceļojumu uz Kipru dāvā ceļojumu birojs – «Jēkaba aģentūra». Sievu nešanu atbalsta «Cēsu alus».

Pasākuma vadītājs arī šogad būs sirsnīgais spēkavīrs Raimonds Bergmanis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu