Ventspilī notiks velo orientēšanās sacensības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sestdien, 15.maijā, Ventspils Tūrisma sezonas atklāšanas svētku ietvaros ikvienam būs iespēja piedalīties velo orientēšanās sacensībā, iepazīstot kultūrvēsturiskus objektus un ieraugot Ventspili no pavisam cita skatu punkta. Sacensības organizē «Latvijas Zaļās kustības» Ventspils nodaļa sadarbībā ar Olimpisko centru «Ventspils» un Ventspils Tūrisma informācijas centru.

Pasākumā aicināts piedalīties ikviens interesents, jo sacensības būs aizraujošas un atbilstošas katra dalībnieka fiziskās sagatavotības līmenim. Lai sacensības būtu vienlīdzīgas, visi dalībnieki tiks sadalīti vecuma un dzimuma grupās.

turisms.blms3@gmail.com

Startu sacensībām dos plkst. 12.20 pie Tirgus akas, bet finišs būs Piedzīvojumu parkā, Saules ielā 141. Sacensību dienā dalībnieki saņems pilsētas karti, kurā būs norādīts distances maršruts. Kartē būs norādīti orientieri, kuri dalībniekiem būs jāatrod.

Dalībniekiem tiks piedāvātas 2 trases: viena būs aptuveni 26 km gara, bet otra aptuveni 14 km. Trase būs jāizbrauc apmēram 2 stundās. Plkst. 16.00 Piedzīvojumu parkā būs uzvarētāju apbalvošana, balvas uzvarētājiem gādā SIA «Miesnieks» un Olimpiskais centrs «Ventspils».

Sacensību organizētāji lūdz dalībniekus ievērot ceļu satiksmes noteikumus un aprīkot velosipēdus ar bremzēm, skaņas signāliem un gaismas atstarotājiem.

Pirmās «Latvijas Zaļās kustības» Ventspils nodaļas organizētās velo orientēšanās sacensības Ventspilī notika 2009. gada septembrī un tajās piedalījās 76 dalībnieki. Plānots, ka nākamās sacensības notiks 2010. gada septembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu