Baltkrievijā Eiropas kino festivālā demonstrēs «Rīgas sargus»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Baltkrievijā Eiropas kino festivālā līdzās Lielbritānijas, Vācijas, Itālijas, Francijas un citu Eiropas valstu filmām tiks demonstrēta arī Aigara Graubas un Andreja Ēķa veidotā kinolente «Rīgas sargi», vēsta vietne «If.by».

No 10. līdz 17.maijam festivāla skates norisināsies Minskā, saīsinātā variantā no 22.maija līdz 30.maijam - Mogiļevā, bet no 1.jūnija līdz 4.jūnijām Bobrujskā. Baltkrievijas galvaspilsētā visi filmu seansi būs bezmaksas.

Kopumā baltkrievu kino mīļotāji varēs iepazīties ar 17 filmām no 16 valstīm - Baltkrievijas, Bulgārijas, Čehijas, Dānijas, Francijas, Igaunijas, Itālijas, Īrijas, Latvijas, Lietuvas, Lielbritānijas, Polijas, Somijas, Šveices, Ungārijas un Vācijas.

Festivāls tiks atklāts ar baltkrievu dokumentālo filmu «Reka žizņi» («Dzīves upe») par upju zemi Baltkrieviju.

Festivālā demonstrēs franču režisora Pjēra Leona filmu «L'idiot» («Idiots»), dāņu režisora Oles Kristiana Madsena kinolenti «Flammen & Citronen» («Liesma un citrons»), britu režisora Gaja Ričija asa sižeta filmu «Sherlock Holmes» («Šerloks Holmss»), kā arī citas filmas. Igauniju pārstāvēs Pētera Simma biogrāfiskā drāma «Georg» («Georgs»), kurā spēlē arī Renārs Kaupers.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu