<i>Aishai</i> «What For?» CD singls un līgums ar «Universal Music»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sestdien, 15. maijā, plkst. 12.15 no starptautiskās lidostas «Rīga» uz Norvēģijas galvaspilsētu Oslo dosies «Eirovīzijas» nacionālās atlases uzvarētāja – dziedātāja Aisha, lai kopā ar Latvijas Televīzijas delegāciju nopietni sagatavotos izšķirošajam startam konkursa pirmajā starptautiskajā pusfinālā, kas notiks otrdien, 25. maijā.

«Me And Bobby McGee»

Pateicoties lielajai starptautiskajai interesi par dziesmu jau pirms «Eirovīzijas» pusfināla Oslo, kompānijai «Mikrofona ieraksti» izdevies noslēgt līgumu ar pasaules šī brīža lielāko un ietekmīgāko ierakstu kompāniju «Universal Music» par šīs dziesmas un tai iespējams sekojošā starptautiskā albuma izplatīšanu pasaulē. Jau šobrīd dziesma ir pieejama visos populārākajos Mp3 mūzikas portālos Eiropā. Savukārt dziesmas «What For?» autori Jānis Lūsēns un Guntars Račs tiesības pārstāvēt šo dziesmu ir nodevuši pasaules šī brīža veiksmīgākajai mūzikas autoru darbu izdevniecībai «EMI Music Publishing», kas sadarbībā ar «Universal Music» ir uzsākuši dziesmas veicināšanas pasākumus arī citās valstīs.

Aisha: «Visiem saviem draugiem es saku, lai viņi domā labas domas un piedomā pie tā, lai man nebūtu bail. Visu pārējo mēs ar meitenēm izdarīsim.« 

Mp3 versijā jaunā singla dziesmas ir lejupielādējamas portālā «Doremi.lv» un «iTunes», bet pats CD singls pasūtāms «Mikrofona» ieraksti mājas lapā «micrec.lv».


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu