Izveido savu Ventspils piemiņas monētu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Ventspils vecpilsētas sirdī – Tirgus laukumā pie zvanu torņa atrodas mūsdienīgs piemiņas monētu izgatavošanas automāts, ar kura palīdzību katrs interesents var iesaistīties nelielā piedzīvojumā un izveidot pats savu Ventspils  piemiņas monētu.

Pie automāta ir novietota lietošanas pamācība vairākās valodās, lai katram pilsētas iedzīvotājam un viesim izdotos iegūt savā īpašumā pašrocīgi veidotu suvenīru. Process ir ļoti vienkāršs un iepriekšēju fizisku sagatavošanos neprasa. Ievietojot automātā divdesmit un piecdesmit santīmu monētas – piedzīvojums var sākties!

Aktīvi griežot ritenim līdzīgu rokturi, caur automāta stikloto daļu ir iespēja vērot, kā no iemestās divdesmit santīmu monētas mehānisms izveido ovālas formas piemiņas monētu. Tās vienā pusē ir attēlots Ventspils pilsētas ģerbonis, bet otrā pusē - Ventspils pilsētas Tirgus laukuma zvanu tornis ar pulksteni. Kad jaunradītā monēta ir gatava, tā ieripo atsevišķā atverē, kas paredzēta gatavo monētu izņemšanai.

Jauniegūtais suvenīrs priecēs ne tikai bērnu, bet arī pieaugušo sirdis.

Esiet laipni aicināti apmeklēt Ventspils Tirgus laukumu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu