Uz ekrāniem: Biogrāfiska drāma «Coco pirms Chanel»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: forumcinemas.lv

Odrija Tatū par kostīmu dizainu «Oskaram» nominētājā filmā iejutusies Francijas modes ikonas Koko Šaneles lomā, atspoguļojot viņas karjeru un mīlas trijstūri, kas vienkāršās kabarē dejotājas dzīvi izmainīja uz visiem laikiem.

Drāma, kas Francijas kinoteātros pievilinājusi vairāk nekā piecus miljonus skatītāju, aicina iepazīties ar neatkārtojamo modes pasaules lēdiju – Koko Šaneli. Franču režisore Anne Fonteina («Nathalie») pievērsusi uzmanību Šaneles jaunības gadiem, kā arī pirmajiem panākumiem un slavai. Apburošā Odrija Tatū («Amelie from Montmartre», «The Da Vinci Code») graciozi spēlē dumpīgu un ambiciozu kurtizāni, kura iesāk savu karjeru kā kabarē dejotāja un šuvēja, lai vēlāk pievienotos slaveno, nemiera pilno pasaules dvēseļu saimei. Gabrielle Šanele, labāk pazīstama ar Koko vārdu, visas dzīves garumā tiekusies būt mīlēta un neatkarīga.

Līdz 7 g.v. - neiesakām
Filmas garums: 1.45

Režisore: Anne Fontēna
Lomās: Odrija Tatū, Alesandro Nivola, Benuā Polvords, Marī Gijēna

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu