Biezpiena salāti ar rupjmaizi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/29487767@N02/

Sastāvdaļas: 800g biezpiena, 4 tomāti, 300g šķiņķa, rupjmaize, loki, dilles, pētersīļi, skābs krējums.

Pagatavošana:

Traukā ieliek biezpienu un sajauc ar krējumu. Piegriež klāt tomātus, lokus, dilles, pētersīļus. Pievieno sagrieztu šķinķi un rupjmaizi. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Izteiktākam aromātam - parastā sāls vietā, var pievienot ķiploku sāli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu