Notiks skolēnu kuģu modelisma sacensības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«O!Karte» un Rīgas Jauno tehniķu centrs sestdien, 22. maijā, organizē skolēnu atklātās kuģu modelisma sacensības «Rīga - 2010».

Tajās piedalīsies jaunieši ar pašu konstruētiem kuģu modeļiem. Šis pasākums tiek rīkots jau 11. gadu un notiks Rīgas kanālā pie Latvijas Nacionālās operas.

LMT prezidents Juris Binde: «Viss sākas ar sapni un uzdrīkstēšanos. Daudzus gadsimtus atpakaļ Magelāns devās ekspedīcijā apkārt zemeslodei un pierādīja, ka tā ir apaļa. 21. gadsimtā mums ir citi izaicinājumi un kuģim vairs nav tikai buras un dzinējs – šodien mūsu mērķtiecīgie jaunieši ir radījuši paši savus kuģus, izmantojot jaunākās tehnoloģiju iespējas un inženiertehniskās zināšanas. Tāpēc esam lepni, ka varam atbalstīt Latvijas radošākos prātus, kas nākotnē dos ieguldījumu Latvijas ekonomikā.«

Rīgas skolēnu atklātās kuģu modelisma sacensības «Rīga - 2010» notiek sestdien, 22. maijā, pie Latvijas Nacionālās operas no pulksten 10.00 līdz 17.00. Sacensību atklāšana ir plkst. 11.00. Aicināti visi interesenti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu