Vai «O!kartes akadēmijas» fināliste Samanta kopē <i>Aishu</i>?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: okartesakademija.lv

Daudziem «O!kartes akadēmijas» finālistes Samantas Tīnas radošā personība šķietot aizdomīgi līdzīga ar Aishas skatuves tēlam, vēsta nedēļas žurnāls «Kas Jauns».

Pati Samanta Tīna esot ļoti pārsteigta par šādu salīdzināšanu: «Es neredzu pat minimālu līdzību, pat zemapziņā neesmu par to aizdomājusies!» Samanta neuzskatot, ka viņai būtu kāds jāatdarina. «Aisha ir unikāla ar to, ka viņa ir Aisha, un es esmu unikāla ar to, ka esmu es,» skaidrojusi Samanta.

Kā vienu no piemēriem abu meiteņu līdzībai «Kas Jauns» minējis tērpu izvēli - kleitu, kas pārklāj skatuvi. Šādā tērpā šogad Aisha uzstājās «Eirodziesmas» nacionālajā atlasē. Arī Samanta Tīna līdzīgu tērpu bija izvēlējusies vienā no «O!kartes akadēmijas» koncertiem. «Nav tā, ka īpaši mēģinu skatīties uz citiem priekšnesumiem, lai smeltos idejas,» taisnojusies Samanta. Viņa arī piebildusi, ka idejas esot viņas pašas.

Samanta esot aizdomas, ka šāds salīdzinājums radies Guntara Rača izteikuma dēļ. Račs esot teicis, ka viņa, gluži tāpat kā savulaik Aisha, nav atradusi savu virzienu. «Man ir ļoti žēl, ja viens vārdu salikums izraisījis skatītājos un klausītājos šādu viedokli,» viņa bildusi «Kas Jauns».

Samanta Tīna norāda, ka viņas vienīgais elks sieviešu dziedātāju vidū esot Lady Gaga, savukārt ne Aisha, ne kāda cita latviešu dziedātāja viņas elku sarakstā neierindojoties.  Lielākoties Samantas elki esot vīrieši – Igo, Intars Busulis. «No pasaules līmeņa māksliniekiem mani fascinē Andrea Bočelli, kas ir unikāls ne tikai ar savu balsi, bet arī ar dzīvesstāstu un personību,» atklājusi Samanta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu