<i>Espinacas a la catalana</i> jeb Spināti kataloniešu gaumē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Nepieciešams:
1 kg spinātu
100g žāvētas gaļas
100g ciedru riekstu
100g rozīņu
2 daiviņas ķiploka
4 ēdamkarotes olīveļļas
sāls
pipari

Pagatavošana:

Spinātus nomazgā, notecina ūdeni, sagriež.
Sasmalcinātu ķiploku apcep olīveļļā, pieliek strēmelītēs sagrieztu žāvēto gaļu, apcep, pieliek rozīnes un ciedru riekstus, apcep. Pakāpeniski pieliek spinātus, apcep, sāla, piparo. Garšīgi ar ceptu gaļu vai zivi. Lai labi garšo!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu