Vai Ernestam Gulbim ir attiecības ar <i>Latvijas princesi</i> Montu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš - Scanpix/AP

Pagājuša nedēļā izskanējušas baumas, ka Latvijas tenisistam Ernestam Gulbim esot izveidojušās attiecības ar šova «Latvijas princese» dalībnieci Montu Zuki, vēsta nedēļas žurnāls «Privātā Dzīve».

Lai gan abi esot tikušies gan Latvijā, gan ārpus tās, Ernesta Gulbja un Montas Zukes attiecības neesot bijušas ilgas – pēc dažiem mēnešiem meitene Latvijas labāko tenisistu atraidījusi. Kā atraidījuma iemeslu «PDz» min Zukes nevēlēšanos veidot ar Gulbi nopietnas attiecības. Ernests esot pat bijis gatavs šo attiecību dēļ upurēt sportista karjeru.

Uz «PDz» jautājumu, vai Zukei esot bijušas attiecības ar Gulbi, viņa atbildējusi: «To es negribu komentēt… Simtprocentīgi zinu, ka arī Ernests neko nav teicis, tāpēc nekomentēšu. Nevienam arī nav bildes, kur esam kopā, tā ka…»

Savukārt, tenisista mamma aktrise Milena Gulbe–Kavace esot noraidījusi šīs baumas. Viņa norāda, ka Ernests nekad viņai neesot pieminējis Montu. «Viņam jau tagad šūs klāt jebkuru meiteni, kas pie mums skaitās populāra. Ernestam attiecības tagad galīgi nav prātā, viņam tam vienkārši neatliek laika, bet, ja arī kaut ir bijis, tas bijis tikai gadījuma sakars. Katrā ziņā mēs smējāmies par šo ziņu,» pārliecināta esot Gulbja mamma.

Latvijas plašsaziņas līdzekļos tenisists jau vairākkārt nonācis uzmanības lokā ar savu uzvedību. Pēc tam, kad Ernests Gulbis par iespējamo prostitūtu pakalpojumu izmantošanu Zviedrijā tika aizturēts policijas iecirknī, «The Daily Telegraph» publicētajā intervijā Gulbis stāstījis, ka pavadīto nakti Zviedrijas policijas izolatorā viņš uzskatot par ārkārtīgi jautru un brīnišķīgu piedzīvojumu. Slavenais tenisists esot ieteicis ikvienam kaut reizi dzīvē nokļūt cietumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu