Bukmeikeri: <i>Aisha</i> iekļūs finālā, taču izredzes uzvarēt ir vājas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Tuvojoties «Eirovīzijas» starptautiskajam pusfinālam, kas notiks jau šodien, 25. maijā, interneta totalizatora portāla «Betway.com» aktuālākās noteiktās likmes liecina, ka bukmeikeri ar koeficientu 2.30 jeb 43 % iespējamību prognozē Aishas iekļūšanu «Eirovīzijas» finālā, taču bukmeikeru prognozes par iespējām uzvarēt lielajā finālkoncertā ir pesimistiskas - tikai 0.8 % iespējamība.

«Mēs prognozējam, ka šīgada «Eirovīzijas» konkursā uzvarēs dziesma, kas pārsteigs Eiropas iedzīvotājus ne tikai ar skatuvisko, bet arī ar muzikālo priekšnesumu un pieļaujam, ka par to varētu parūpēties Vācijas pārstāve Lena ar dziesmu «Satellite» vai Dānijas duets «Chanée & N'evergreen» ar dziesmu «In A Moment Like This», taču par favorītiem ar koeficientu 2.5 jeb 44.4 % iespējamību prognozējam uzvaru Azerbaidžānas pārstāvei Safura un viņas izpildītajai dziesmai «Drip Drop,» komentē «Betway.com» pārstāvis Latvijā Arturs Ignašs.

«Salīdzinot ar pagājušo gadu, kad starp visiem konkursa dalībniekiem spilgti izcēlās 2009. gada «Eirovīzijas» uzvarētājs Aleksandrs Ribaks, šogad starp konkursa dalībniekiem nav izteiktu favorītu, kuru dziesmas iekarotu Eiropas klausītāju sirdis jau no dziesmas publiskošanas brīža,» turpina A. Ignašs.

Latvijas pārstāve Aisha uzstāsies «Eirovīzijas» pirmajā pusfinālā, 25. maijā, plkst. 22.00, Latvijas Televīzijas 1. kanāla tiešraidē ar sesto kārtas numuru un izpildīs dziesmu «What for?». Pusfinālā startēs 17 dziesmas, no kurām 10 kvalificēsies finālam. Latvija varēs balsot par 1. pusfinālu, kurā piedalīsies Aisha, kā arī par finālu. Lai gan bukmeikeru prognozes par Aishas sniegumu «Eirovīzijas» finālā ir salīdzinoši pesimistiskas, jāpiebilst, ka 27. aprīlī Zviedrijas centrālajā televīzijā SVT notika gadskārtējā «Eirovīzijas» dziesmu izvērtēšana, pēc kuras eksperti atzinuši, ka dziesmai būtu vēl lielākas izredzes, ja tā tiktu izpildīta latviski, turklāt ekspertus īpaši aizkustinājis videoklipā redzētais.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu