Kampars (AŠ)2 salīdzina ar Zīgeristu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

«Man nepatīk kritizēt cilvēkus, sevišķi tos, kurus uzskata par ekspertiem ekonomikā, tomēr (AŠ)2 ir tikpat populistiski kā savulaik Joahims Zīgerists,» piektdien videočatā atzina ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL).

Kampars uzsvēra, ka (AŠ)2 ar saviem darbiem un vārdiem vai nu māna sabiedrību, vai arī ir pilnīgi nekompetenti, bet šīs apvienības rīcība ir ciniska.

«Rīgas domes vicemērs Ainārs Šlesers (LPP/LC) solīja darba vietas, kas nav izdarīts, tāpat viņš solīja NVS samitu Rīgā, kas netika organizēts. Viņš meklē vienu miljardu latu Ziemeļu pārvadam, kaut gan nespēj šo summu atrast Dienvidu tilta pabeigšanai,» norādīja Kampars.

Kampars aicināja sabiedrību būt domājošiem un vairāk analizēt solījumus, kas ārēji šķiet pievilcīgi.

Kā ziņots, Tautas partija (TP) un LPP/LC veidos apvienību, lai kopīgi startētu nākamajās Saeimas vēlēšanās. TP priekšsēdētājs Andris Šķēle un LPP/LC priekšsēdētājs Ainārs Šlesers saukli (AŠ)2 uzskata par mazu jautrības elementu nopietnā divu politisko spēku sarunu procesā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu