Smagā metāla «Lielais četrinieks» priecēs «Parex Plaza» apmeklētājus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Smagā metāla «Lielais četrinieks» - «Metallica», «Slayer», «Megadeth», «Anthrax» kopā iemūžina savus vēsturiskos koncertus ar vienreizēju pasākumu 22.jūnijā 800 kinoteātros visā pasaulē.

Koncerta tiešraide k/t «Parex Plaza» 22.jūnijā plkst. 20.00. Biļešu iepriekšpārdošana jau ir sākusies un pirmo 100 biļešu cena Ls 8, pārējās biļetes par Ls 12.00.

«Lielais četrinieks» - «Metallica», «Slayer», «Megadeth», «Anthrax» ar savu vēsturisko Eiropas turneju iziet vispasaules arēnā, satelīta tiešraidē pārraidot koncertu īpašā HD formātā kinoteātros visā pasaulē. Visas četras leģendārās grupas radušās underground trash kustības ietvaros pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados un vēlāk valdījušas metāla pasaulē, pārdodot miljoniem ierakstu un pārpildot ar skatītājiem arēnas visā pasaulē. Neraugoties uz lielo pieprasījumu, šie mūzikas milži līdz šim vēl nekad nav atradušies uz vienas skatuves. Leģendārais 22.jūnija koncerts būs no turnejas pieturpunkta festivālā «Sonisphere», kas notiks Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā.

2009.gada decembrī grupas paziņoja, ka apvienos spēkus, lai piedalītos ceļojošajā festivālā «Sonisphere», nākot klajā ar 7 šoviem visā Eiropā.

Larss Ulrihs (Lars Ulrich) no «Metallica» komentē šo vēsturisko paziņojumu: «Kurš varētu iedomāties, ka vairāk nekā 25 gadus pēc sākuma trash metal lielais četrinieks ne tikai joprojām pastāvēs, bet būs populārāks nekā jebkad un spēlēs kopā stadionos visā Eiropā, turklāt vēl būs redzams tuvējā kinoteātrī HD formātā (lai ko tas nozīmētu??!!) Lai iet vaļā!»

«Anthrax» ģitārists Skots Ians (Scott Ian) saka: «Nolādēts, it kā Lielā četrinieka turneja jau tāpat nebūtu aizraujošs notikums, tagad mēs vēl tiksim uz lielajiem ekrāniem visā pasaulē! Metāls un kino – divi zaķi ar vienu šāvienu! Ārkārtīgi priecē, ka tas tik daudz nozīmē metāla cienītājiem visā pasaulē. Nopērc biļeti, paķer popkornu un gatavojies rīboņai!»

Kerijs Kings (Kerry King) no «Slayer» paziņo: «Es nespēju noticēt, ka to neviens neizdarīja jau pirms gadiem piecpadsmit! Fani beidzot dabū, ko vēlējušies. Manuprāt, tas ir kolosāli!»

Deivs Masteins (Dave Mustaine) no «Megadeth» saka: «Šī pasākuma nozīme joprojām nav aptverama, un es esmu sajūsmā, uzzinot, ka cilvēki visā pasaulē ies uz kinoteātriem un baudīs lielāko smagā metāla priekšnesumu pasaules vēsturē!»

«Lielā četrinieka» - «Metallica», «Slayer», «Megadeth», «Anthrax» koncerta digitālo translāciju kinoteātros visā pasaulē izplata Ņujorkas kompānija «BY Experience».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu