Diēta seksuālās dzīves uzlabošanai

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Ikviens vēlas uzlabot un pilnveidot savu seksuālo dzīvi. Lūk, tas ir iespējams, atbilstoši ēdot.

1. Neēdiet treknus ēdienus
Pirmkārt, tie var veicināt sirds slimības un pasliktināt sirds un asinsvadu darbību. Aizsprostotas artērijas kavē pietiekamu asins piegādi dzimumorgāniem, kas var mazināt seksuālo baudu un spējas mīlēšanās laikā. Ikdienā lietojot tikai ēdienus, kuros ir maz tauku, var ievērojami samazināt holesterīna līmeni organismā un izsargāties no saslimšanas ar arterosklerozi.
Centieties izvairīties no ceptiem ēdieniem. Ieteicams neapmeklēt ātrās ēdināšanas restorānus, kur ēdiens nereti ir ļoti neveselīgs.

2. Pazeminiet holesterīna līmeni
Mediķi bieži vien seksa kvalitāti saista ar paaugstinātu holesterīna līmeni organismā. Tā kā holesterīnu lielākoties iegūst no dzīvniekiem, jūs varat paši kontrolēt, ko un cik daudz apēdat. Visvairāk holesterīna ir olas dzeltenumā (nedēļā ieteicams apēst ne vairāk kā 3 olas), sviestā, sarkanajā gaļā, krējumā, austerēs un garnelēs. Turklāt holesterīna līmeni jūs varat pazemināt, regulāri trenējoties, nesmēķējot un kontrolējot savu svaru (ja jums ir nosliece uz aptaukošanos).

3. Ēdiet daudz augļu un dārzeņu
Tie ir veselīgi un vitamīniem bagāti. Par īpaši seksuāli stimulējošiem tiek uzskatīti sparģeļi, kuros ir E vitamīns, kalcijs un citas minerālvielas.
Kā jau zināms, augļi un dārzeņi ir ļoti derīgi veselīgam uzturam. Tie arī samazina holesterīna līmeni asinīs, pasargā no sirds un asinsvadu slimībām un veicina dzimumorgānu apgādi ar asinīm.

4. Lietojiet vairāk sojas produktu
Proteīnam ir svarīga loma seksuālajā dzīvē, jo tas apgādā organismu ar aminoskābēm, vitamīniem un minerālvielām, kas veicina dzimumorgānu labāku darbību, t.i., uzlabo jūsu intīmo dzīvi. Visvairāk proteīna ir zivīs, sarkanajā gaļā un pupās.
Sojas produkti ir veselīgi, tajos ir maz tauku un tie ir lielisks proteīna, vitamīnu un minerālu avots. Uzturā lietojot daudz sojas produktu, jūs varat samazināt holesterīna līmeni asinīs.

5. Padariet savu dzīvi pikantāku!
Tūkstošiem gadu cilvēki visā pasaulē ir ticējuši, ka, ēdot pikantus ēdienus, palielinās savas seksuālās spējas. Savā ziņā viņiem ir arī taisnība. Dažas garšvielas var tieši vai netieši pastiprināt seksuālo baudu un spējas…: )
Piemēram, čili pipari stimulē nervu sistēmu, veicina sejas pietvīkšanu, paātrina sirdsdarbību un veicina seksuālo uzbudinājumu. Āzijā par seksuālo tieksmju veicinātāju tiek uzskatīts ingvers, kas ir arī ļoti ieteicams veselības stiprināšanai, jo tas stimulē vielmaiņu un sasilda ķermeni, kas varētu izskaidrot, kāpēc tas tiek izmantots seksuāliem mērķiem. Ingvers arī veicina labāku asinsriti, kas ir ļoti svarīgi seksuālajā dzīvē, lai sasniegtu augstākās baudas sajūtas.

www.4women.ru

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu