Aizdomās par fiktīvām laulībām kāzu ceremonijas laikā apcietina līgavu un līgavaini

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Britu imigrācijas dienesta darbinieki sakarā ar aizdomām par fiktīvu laulību slēgšanu aizturējuši 19 gadus vecu sievieti no Polijas un 30 gadus vecu iebraucēju no Indijas.

Līgavainis un līgava, kuri bija ģērbti kāzu tērpos, tika apcietināti drīz vien pēc tam, kad atbrauca uz dzimtsarakstu nodaļu, vēsta «The Daily Express». Par mēģinājumu noslēgt fiktīvas laulības aizdomas radās dzimtsarakstu nodaļas darbiniekam. Viņš izsauca uz nodaļu imigrācijas dienesta pārstāvjus.

Ierodoties laulību vietā, imigrācijas dienesta darbinieki uzlika līgavainim un līgavai roku dzelžus un aizveda abus uz policijas iecirkni.  «Tas bija līdzīgi kā kādā Holivudas filmā! Ne katru dienu redzēsi, kā līgavaini un līgavu baltā kleitā ved pa ielu roku dzelžos, bet pēc tam iesēdina policijas mašīnā. Kopumā tas bija ļoti dīvaini,» – laikrakstam teicis notikuma aculiecinieks, 54 gadus vecais Moriss Vokers.

Pēc avīzes rīcībā esošās informācijas, līgavainis no Indijas paturēts apcietinājumā, bet par viņa dzīvesbiedri tā arī nekļuvusī sieviete atlaista. Viņai izteikts vienīgi brīdinājums.
Imigrācijas dienestā atzīmēts, ka Lielbritānijā fiktīvo laulību skaits, kas tiek noslēgtas starp Eiropas Savienības pilsoņiem un ieceļotājiem no ārpus ES esošām valstīm ar katru gadu tikai palielinās. Tā 2009. gadā sakarā ar aizdomām par fiktīvu laulību noslēgšanu tika aizturēti 529 cilvēki, kas ir divas reizēs vairāk nekā 2008. gadā.

«The Daily Express» - Bride and groom are led away in cuffs over sham marriage >>>

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu