Sandis Valters ar meitu un jauno draudzeni aizceļojis uz Ameriku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

Aizvadītajā otrdienā «VEF Rīga» basketbolists Sandis Valters kopā ar draudzeni Elīzu Kaurāti un meitu Luīzi esot devušies ģimenes ceļojumā, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Uz Rīgas lidostu savā automašīnā jauno ģimeni aizvedis sportista tēvs Valdis Valters. Basketbola treneris no dēla esot atvadījies turpat pie ieejas. Lidostu viņš atstājis, pirms vēl trijotne tikusi līdz reģistrācijas vietai.

Valters ar draudzeni un meitu devušies pāri okeānam – uz ASV. Ārpus Latvijas basketbolists kopā ar savām meitenēm esot ieplānojis pavadīt gandrīz visu vasaru. Trijotne esot iecerējusi gan apciemot draugus un paziņas, gan apceļot un apskatīt Amerikas skaistākās pilsētas. Valters arī apņēmies meitiņu aizvest uz Disnejlendu.

Ar Ņujorkā dzīvojošo latvieti Kaurāti basketbolists esot iepazinies apmēram pirms trim gadiem. Mīlestības dēļ modele pārcēlusies uz dzīvi Latvijā. Pāris jau vairākus mēnešus dzīvojot basketbolista privātmājā Līčos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu