Vājējam - atslodzes diena

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Laiku pa laikam ir nepieciešams organismama dot iespēju atpūsties no ēdiena pārstrādāšanas. Tikai to jādara gudri.

Ja saka 24 stundu atslodzes diēta,  tad jādomā - 3 dienas, jo ir nepieciešams sagatavot organismu atslodzes dienai un no tās ir pakāpeniski jāiziet.

Toties ieguvums varētu būt zaudēti 3 - 4 kilogrami un veselīgs sārtums vaigos.

1. diena - gatavojamies badoties

No rīta dzer zāļu vai zaļo tēju.

Ievērojiet ierastās ēdienreizes, tomēr kā visnopietnāko ēdienreizi ieplānojiet pusdienas. Dzeriet zāļu tējas, svaigi spiestas sulas, ēdiet dārzeņus un augļus - vislabāk svaigus. Neēdiet gaļu un piena produktus. Arī pākšaugi nav ieteicami. Dienas pēdējai ēdienreizei jābūt ap septiņiem vakarā, pēc tam tikai zāļu vai zaļā tēja.

Sagatavojiet 3 - 4 litrus tīra ( vislabāk avotu) ūdens nākamajai dienai.

2. diena - badošanās

Dienas laikā jāizdzer 3 - 4 litri ūdens - pa glāzei katras 40 minūtes. Varat dzert vairāk laikā, kad jūtaties īpaši izsalcis, piemēram, tad, kad parasti pusdienojat.

Ja sāk reibt galva, apgulieties. Ja izsalkums ir milzīgs - glāzei ūdens pievienojiet pustējkaroti medus vai tējkaroti citrona sulas. Var likt abus.

Ja esat smēķētājs - būtu labi, ja badošanās dienā iztiktu bez cigaretes. Ja nespējat, tad smēķējiet cik gribās. Iespējams, jūsu organismam badošanās dienā cigaretes tā nepatiks, ka šo ieradumu atmetīsiet pavisam.

3. diena - pamazām atpakaļ pie ierastajām maltītēm

woman-today


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu