Klāt «Goran Gora and The Yrs» jaunā albuma triptihs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

No šodienas - 17.jūnija – rīta «Goran Gora and The Yrs» jaunais albums «Mystyrys Yrs» ir pieejams fiziskā formātā, kā arī bezmaksas lejupielādei mūziķa mājas lapā [s:33731]. Jāatzīmē, ka kopš šī brīža mājas lapa ir ieguvusi arī jaunu dizainu un sadaļas.

Pirmie albumu fiziskā formātā varēs iegādāties tie klausītāji, kuri apmeklēs Goran Gora and The Yrs koncertu Spīķeru Koncertzālē, 17.jūnijā 20.00. Uzreiz pēc koncerta tas būs pieejams arī bārā «I Love You» (Aldaru iela 9), pēc neilga laika – mūzikas veikalos, «Goran Gora» draugu veikalos un bāros, kā arī citās tirdzniecības vietās.

Īpašs ir jaunā albuma dizains – ir izdoti trīs dažādi albuma vāciņa varianti, kas kopā veido fotogrāfiju triptihu. Radīt trīs dažādus vāciņus palīdzēja fotogrāfs Nils Vilnis un Luīze. Fotogrāfijas uzņemtas veikalā - bārā «Pērle», brāļu Dambergu apsaimniekotajās Kalnciema ielas mājās, kā arī Baldonē - Kausezera krastā. 

Svinot albuma oficiālo iznākšanu, «Goran Gora and The Yrs» izziņo arī jaunu radio singlu, kas savu pirmizrādi vakar pieredzējis «Radio SWH» ēterā. Dziesma «Silly Tunes» ir ierakstīta duetā ar Kseniju Sundejevu («Tribes Of The City») pagājušajā gadā «Goran Gora» lauku mājās, dziļā ziemas vakarā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu