Bolivudas filma par Hitleru palikusi bez galvenā aktiera

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Indiešu aktieris Anupams Khers atteicies atveidot nacistiskās Vācijas vadoni Ādolfu Hitleru filmā «Dear Friend Hitler» («Dārgais draugs Hitler»), ko vasaras beigās sāks uzņemt Bolivudā, vēsta «Lenta.ru».

Sākumā aktieris piekrita filmēties jaunajā projektā, taču pēc ebreju organizāciju un vēsturnieku skaļajiem protestiem mainīja savas domas. Kā savā tviterī paskaidroja Khers, «pēc 400 filmām un 26 gadiem kino man ir tiesības kļūdīties».

Filma «Dear Friend Hitler», ko augustā sāks uzņemt indiešu režisors Rakešs Kumars, vēstīs par Hitlera pēdējām dienām. Kā atklājis režisors, filma būs līdzīga 2004.gada kinolentei «Der Untergang» («Sakāve»), lai arī ir «absolūti oriģināls projekts».

Kā norādījuši filmas veidotāji, viņi negrasās romantizēt vācu diktatoru, un filmas nosaukums ir ņemts no Hitleram adresētās Mahatmas Gandi vēstules, kas iesākās ar šādiem vārdiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu