Kartupeļi ar biezpienu un žāvētu speķi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nepieicešams:
1 sīpols
200g žāvēta speķa  
400g biezpiena  
12 kartupeļi  

Pagatavošana:

Kartupeļus ar mizu novāra vai krāsnī izcep. Speķi sīki sagriež, sīpolu sasmalcina, sacep caurspīdīgus, iemaisa biezpienā. Galdā liek karsto kartupeļu bļodu un bļodiņu ar biezpienu, kas pārkaisīts ar sasmalcinātiem lociņiem vai dillēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu