Parādījusies informācija par to, kāda būs operētājsistēma «Windows 8»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Itālijas interneta vietne «Windowsette» publicējusi vairākus slaidus no korporācijas «Microsoft» prezentācijas, kura satur informāciju par «Windows 8», korporācijas operētājsistēmas (OS) jaunāko versiju, vēsta izdevums «MSFTKitchen».

Domājams, ka šī OS kļūs ātrāka un samazinās ierīču, uz kurām tā būs uzstādīta, enerģijas patēriņu. Datori ar «Windows 8» ieslēgsies praktiski vienā mirklī, tāpat ievērojami mazināsies to darbspējas zudumi, izpildot fonu procesus. «Windows 8» uzstādīs gan uz parastajiem datoriem, gan uz klēpjdatoriem un planšetdatoriem.

Pie tam «Microsoft» gaida, ka galda datori kļūs par monoblokiem. Šāda datora prototips ir aprīkots ar sensoru ekrānu ar diagonāli no 17 līdz 30 collām, ar videokameru un iespēju atveidot augstas izšķirtspējas video, kā arī aprīkots ar Wi-Fi un Bluetooth moduļiem un pastāvīgi pieslēgts tīklam. «Windows 8» parādīsies arī pielikumu veikals.

«Windows 8» klajā nākšanas precīzi termiņi netiek minēti, tomēr no slaidiem var noprast, ka tas notiks 2012. gadā. Tieši šajā gadā, pēc «Microsoft» līdzstrādnieku domām, tīkla kameras kļūs tik izplatītas, ka tās varēs izmantot lietotāja identifikācijai, ieejot sistēmā.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu