Bezmaksas seansi uz «Aptumsumu» izraisa milzīgu fanu interesi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Iespēja bez maksas noskatīties kulta filmu «Aptumsums» vēl pirms oficiālās pirmizrādes - guvusi milzīgu atsaucību Latvijas jauniešu vidū. «Zelta Zivtiņas» mājas lapā iesūtītas vairāk nekā 2000 pieteikumu anketas bezmaksas biļetēm uz filmas pirmizrādi.

Pieteikties uz bezmaksas biļetēm un būt klāt īpašajā ZZ fanu seansā vēl iespējams šodien, 29.jūnijā, līdz pusnaktij. To laimīgo vārdi, kuri saņems bezmaksas biļetes uz «Krēslas» sāgas 3. daļas ekranizējumu «Aptumsums» 8.jūlijā, tiks publicēti rīt, 30. jūnijā, «zeltazivtina.lv».

Kulta filmas «Krēsla» trešās daļas ekranizējuma «Aptumsums» pirmizrāde Latvijas kinoteātros būs skatāma 9.jūlijā, taču dienu iepriekš, 8.jūlijā, Rīgas kinoteātros «Parex Plaza» (seansa sākums plkst.19.00) un «Cinamon» (seansa sākums plkst.19.00), notiks īpašais «Zelta Zivtiņas» «Krēslas» fanu seanss. Turklāt pirms filmas pirmizrādes kinoteātrī «Parex Plaza» plkst.18.00 notiks ZZ organizētā «Aptumsums» ballīte ar mūziku no kinofilmas, konkursiem, kā arī īpaši skanīgo pārsteigumu, ko sarūpējis festivāls «Positivus».

«Ikvienam īstenam Krēslas fanam ne tikai grāmatu sērija, bet arī katras daļas ekranizējums ir kā īpašs notikums. Turklāt ir patiesi iedvesmojoši, ka «Zelta Zivtiņa» dāvina mums iespēju apmeklēt «Aptumsumu» pašiem pirmajiem, dienu pirms oficiālās pirmizrādes! Ar nepacietību gaidām mūsu iemīļoto «Krēslas» varoņu gaitas atkal ieraudzīt uz kino ekrāna. Tas pavisam noteikti mūsu fanu klubam ir viens no šī gada nozīmīgākajiem notikumiem!» teica Niive, «Krēslas» fanu kluba «Twilight town» vadītāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu