Tavs horoskops jūlijam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Šī mēneša jubilārs Vēzis būs ļoti darbīgs  - aktīvi strādās un tiks par to novērtēts. Kura zīme arī strādās, bet kura atpūtīsies? Lasi tālāk.

AUNS
Mēneša sākumā būsi noslēgts vai ar kaut ko neapmierināts, sevišķi, ja kontaktēsi ar mazpazīstamiem cilvēkiem. Tai pat laikā lieliski satiksi ar mīļoto cilvēku, daudz laika pavadīsiet kopā. Precētie auni plānos ģimenes budžetu. Varbūt tu vēlēsies iegādāties kādu īpašumu vai jaunu braucamrīku. Darba jomā būsi tendēts uz sacensības garu, neļausi konkurentiem sevi apsteigt. Tomēr mēneša beigās tik viegli nemaz neklāsies, nāksies pielietot visas zināšanas un ietekmīgu cilvēku atbalstu, lai realizētu iecerēto. Brīnišķīgs laiks lai pievērstos fiziskām aktivitātēm svaigā gaisā, kā arī pirts procedūrām.

VĒRSIS
Jūlijā aktīvi darbosies uzreiz divās frontēs - darba un privātajā, pie kam lieliski visu spēsi sabalansēt. Patiks rosīties pa māju to labiekārtojot un iespējams, pārveidojot atbilstoši darba vajadzībām. Svarīgi, kā veidosies tavas attiecības ar līdzcilvēkiem, jo tieši viņi var būt gan iedvesmotāji, gan atbalsts tavā līdzšinējā darbībā. Neesi pārāk uzstājīgs, ja viss neatbilst taviem standartiem, gan jau ar laiku lietas nokārtosies. Jo pozitīvāk domāsi, jo tālāk tiksi, savukārt, sūkstīšanās par dzīvi tikai tērēs tavu enerģiju. Pēc kārtīga darba centies kārtīgi atpūsties vislabāk dari to dabā. Varbūt plānosi kādu ārzemju ceļojumu.

DVĪŅI
Jūlija sākums var paiet samērā haotiski. Iespējams, centīsies nokārtot kādas nepadarītas lietas, iekrājušos darbus un izpildīsi kādu sen dotu solījumu. Neskatoties uz to, ka būsi aizņemts, centīsies katru brīvo brīdi veltīt savam hobijam vai satikt draugus. Par lielu izbrīnu sev, varbūt pēkšņi tiksi paaugstināts amatā. Pamazām pieaugs tava autoritāte, ietekme uz sabiedrību. Daudz patīkamu brīžu pavadīsi kopā ar tuviniekiem varbūt plānosi kādu kopīgu pasākumu. Iespējama interesanta iepazīšanās. Nekļūsti nevērīgs pret savu veselības stāvokli, varbūt tu par daudz uzturies slēgtās, nevēdinātās telpās.

VĒZIS
Pilnīgi netipiski savai zīmei, daudz laika pavadīsi darbā nevis mājās. Kamēr citi baudīs atvaļinājumu un sauļosies, tu aktīvi strādāsi un krāsi punktus priekšniecības acīs. Nemaz nešaubies, ka tavas darba spējas tiks attiecīgi novērtētas, un tu tiksi pie paaugstinājuma vai lielākas algas. Droši vari plānot kādu lielāku pirkumu vai apsvērt kredītiespējas, jo tava materiālā situācija šobrīd stabilizējas. Patiks satikt senus draugus, varbūt rīkosi salidojumu skolas biedriem. Tevi kā parasti saistīs viss vecais, antikvārais, kā rezultātā iegādāsies attiecīgas lietas. Daži aizrausies ar citu tautu kultūru, reliģiju, un izmantojot interneta starpniecību iepazīs svešas zemes.

LAUVA
Veiksmīgs laiks karjeras jautājumu risināšanai, pie kam iespējams tev maz kas būs jādara pašam no savas puses, vienkārši apstākļi iegrozīsies pozitīvi. Kāds labvēlis var sniegt tev palīdzību, atbalstīt, finansēt, un arī citādā veidā veiksme burtiski tev kritīs rokās. Centies pēc iespējas mazāk domāt par to, ko par tevi saka un domā citi, tas palīdzēs atrisināt privātās dzīves problēmas. Iespējams, mīlas jomā vēlies kādas pārmaiņas, bet kautrējies vai baidies to atzīt. Iepazīšanās tev nesagādās nekādas grūtības. Lielisks laiks, lai izmantotu atvaļinājumu vai vismaz ieplānotu to tuvākajā laikā. Ūdens peldes nāks par labu tavai pašsajūtai.

JAUNAVA
Tu kalsi tālejošus plānus, daudz uzmanības veltīsi savas karjeras pilnveidošanai un neskatoties uz to, ka ir vasara strādāsi galvu nepacēlis. Lieliski tiksi galā ar neparedzētām situācijām, izcelsies uz apkārtējo fona. Tev tiks uzticēti arvien jauni un jauni pienākumi, tomēr raugies, lai par padarīto tiktu attiecīgi samaksāts. Iespējams, pieņemsi lēmumu iestāties kādos kursos, vēlēsies paaugstināt savu profesionalitāti. Attiecības ar tuviniekiem būs emocionālas un diez vai tev izdosies izbaudīt mājas mieru un omulību. Šoreiz labāk jutīsies atrodoties sabiedrībā kopā ar domubiedriem. Lieliski izskatīsies un jutīsies, kas ļaus iegūt arī jaunas paziņas.

SVARI
Necenties izplānot visu uz priekšu, šoreiz pareizāk darīsi, ja dzīvosi konkrētam brīdim. Ej sabiedrībā, izmanto situāciju, baudi dzīvi tas būs tavas veiksmes priekšnoteikums. Izkristalizēsies tavas attiecības ar draugiem - ar kādu tās pārtrūks, ar citu kļūs ciešākas. Nav izslēgta arī jaunu kontaktu veidošana. Romantiskajā plānā reti kurš spēs ar tevi sacensties, jo lieliski izskatīsies un atstāsi vēlamo iespaidu sabiedrībā. Tiem, kuri sajūt veselības problēmas ieteicams pievērsties netradicionālām ārstēšanas metodēm, elpošanas vingrinājumiem un meditatīvai mūzikai. Savukārt, tiem, kas tikko iemīlējušies viss būs vislabākajā kārtībā.

SKORPIONS
Tavas domas un vēlmes nesaskanēs ar realitāti. Plānosi turpat vai kalnus gāzt, bet apstākļi liks veikt visikdienišķākos pienākumus. Tomēr neskatoties ne uz ko, tavā dzīvē viss notiks, kā jau skorpionam pienākas – aizkulisēs. Varbūt šobrīd tiek lemts par tavu paaugstināšanu amatā vai atjaunošanu darbā. Lai vai kā, nepiekrīti bijušajiem noteikumiem, diktē tos pats! Tev nepatiks tuvinieku iejaukšanās tavās darba lietās, tāpēc diez vai informēsi viņus par notiekošo. Mēneša nogalē piemērots brīdis nelielai atelpai, vari doties uz kādu eksotisku valsti un baudīt tās burvību. Mīlas jomā veiksies.

STRĒLNIEKS
Tie retie strēlnieki, kuri šobrīd neatradīsies ārzemju ceļojumā, veltīs laiku darba lietu kārtošanai. Piemērots brīdis dažādu jaunu projektu uzsākšanai, sadarbības partneru meklēšanai un darbības sfēras paplašināšanai. Tava materiālā situācija nostabilizēsies, ja vien kaut nedaudz plānosi izdevumus. Attiecības ar otro pusīti būs kaisles un romantikas pārpilnas, un no darba brīvos brīžus jūs noteikti pavadīsiet kopā. Vari doties tūrisma pārgājienā, bet pārmērīgas fiziskas aktivitātes gan nebūtu ieteicamas. Sieviešu kārtas pārstāves lielu uzmanību veltīs savam izskatam, apmeklējot dažādas skaistumkopšanas procedūras un papildinot savu garderobi ar jauniem aksesuāriem.

MEŽĀZIS
Galvenie notikumi risināsies karjeras jomā, tu būsi gatavs pierādīt visiem, ka uz tevi var paļauties un tev var uzticēt svarīgus pienākumus. Ja esi padotā lomā, vari cerēt uz paaugstinājumu. Savukārt, Mežāži priekšnieki būs stingri un nelokāmi pret saviem darbiniekiem. Viss būs kārtībā līdz brīdim, kamēr nepārkāpsi savas pilnvaras un ievērosi likumu. Kopumā nebūsi pārāk sabiedrisks. Labāk strādāsi vienatnē, arī brīvajā laikā centīsies norobežoties no apkārtējiem. Mēneša vidū tavas prioritātes un intereses var mainīties, pēkšņi vari sākt tiekties pēc publikas atzinības un uzmanības. Sevišķi svarīga būs mīļotā cilvēka attieksme pret tevi.

ŪDENSVĪRS
Mēneša sākumā nav pārāk vērts iespringt uz darba jautājumu risināšanu, jo diez vai spēsi ieviest kādas novitātes. Daudz kas būs atkarīgs no iepriekš ieguldītā, kvalifikācijas. Situācija uzlabosies mēneša otrajā pusē, kad vari droši ķerties pie jaunu projektu realizācijas. Iespējams, apmaksa kavēsies, tomēr neuztraucies un turpini darboties. Mīlas jomā piedzīvosi vilšanos, ja pārāk dzīvosi savā ilūziju pasaulē, negribot skatīties acīs realitātei. Attiecībās ar draugiem būsi izpalīdzīgs, un arī viņi atbildēs ar to pašu. Labs laiks, lai sakārtotu savu veselību, ieklausītos autoritatīvu personu viedokļos attiecībā uz šo jautājumu.

ZIVIS
Radošajiem cilvēkiem pats pilnbrieda laiks! Droši vari piedalīties dažādos konkursos, festivālos, publiski uzstāties. Mēneša sākumā veiksies arī skaistumkopšanas jomā strādājošajiem. Lai ko tu veiktu, tavi pasākumi būs vērienīgi un ievērības cienīgi. Kontakti veidosies viegli, nepiespiesti, gūsi daudz atbalstītāju. Nesatraucies, ja tevi kāds pārpratīs vai centīsies vīt ap tevi intrigas un protams, nedari arī to pats. Centies izvairīties no pārmērīgas ķermeņa atdzesēšanas vai aukstu dzērienu lietošanas. Labs laiks, lai kopā ar mīļoto cilvēku baudītu vasaras priekus un dotos kādā eksotiskā ceļojumā. Tavs optimisms uzlādēs arī citus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu