Jubalts un Roga sader par uzvarētājiem Pasaules čempionātā futbolā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Grupas «Prāta vētra» mūziķi Jānis Jubalts un Kaspars Roga saderēja par uzvarētājiem Pasaules čempionātā futbolā.

Jubalts čempionāta uzvarētāju godā gribētu redzēt Spānijas komandu, bet Roga - Argentīnas komandu. Derību uzvarētājs iegūs iespēju doties uz nākamā pasaules čempionāta futbolā finālspēli.

Jau ziņots, ka grupas «Prāta vētra» rīkotajā amatieru čempionāta mini futbolā «Mītava Open 2010» paredzēti astoņi reģionālie atlases posmi, kas sāksies jūlijā.

Pirmais čempionāta atlases posms būs Kurzemē un notiks Kuldīgas stadionā 3.jūlijā. 4.jūlijā Liepājā notiks čempionāta Rietumkurzemes atlases posms, 10.jūlijā Tukumā notiks Zemgales atlases posms, 11.jūlijā Bauskā notiks Austrumzemgales atlases posms, 17.jūlijā Valmierā notiks Vidzemes atlases posms, 24.jūlijā Preiļos notiks Latgales atlases posms, 31.jūlijā Madonā notiks Ziemeļaustrumlatvijas atlases posms, savukārt 7.augustā Rīgā notiks Rīgas atlases posms, bet čempionāta fināls notiks 8.augustā Rīgā, «Skonto» futbola stadionā.

Par čempionāta balvu fondu - 3000 latu - finālā varēs cīnīties katra reģionālā atlases posma pirmo trīs vietu ieguvēji. Pavisam finālā piedalīsies 24 komandas. 1.vietas ieguvēji saņems 1500 latu naudas balvu, 2.vietas ieguvēji - 1000 latus, bet 3.vietas ieguvēji - 500 latus.

Otrais atklātais amatieru čempionāts mini futbolā «Mītava Open» notiks ar «Gillette» atbalstu, lai sabiedrībā veicinātu sportisku brīvā laika pavadīšanu. Amatieru čempionāts mini futbolā «Mītava Open» šogad kļūs starptautisks, jo piedalīties aicināti arī Lietuvas un Igaunijas futbolisti.

Čempionāta ģenerālsponsors «Gillette» čempionātam pieteicis trīs komandas, pa vienai no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. To dalībniekiem būs ekskluzīva iespēja gatavoties čempionātam «Gillette» treniņnometnēs profesionālu futbolistu vadībā, lai startētu Rīgas posmā un cīnītos par vietu finālā, kas notiks augustā «Skonto» stadionā, Rīgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu