Uz Rīgas apvedceļa pie Mazās Juglas apgāzies baļķvedējs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Piektdienas rītā ap plkst.9 uz Rīgas apvedceļa, pie krustojuma ar autoceļu Ulbroka-Ogre, apgāzusies kravas automašīna «Scania», kas veda baļķus.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, izsaukums uz notikuma vietu saņemts plkst.8.58. Negadījuma vietā patlaban ir apgrūtināta satiksme. Cilvēki nav cietuši.

Foto no notikuma vietas.

Kā novēroja aģentūra LETA, negadījums noticis uz Rīgas apvedceļa, virzienā no Salaspils uz Baltezeru, posmā starp apvedceļa krustojumu ar autoceļu Ulbroka-Ogre un tiltu pār Mazo Juglu.

Notikuma vietā ieradusies arī Valsts policija.

Kā aģentūra LETA uzzināja no negadījuma aculieciniekiem, avārijas situāciju izraisījusi kāda vieglā automašīna, kura negaidīti aizbraukusi priekšā baļķvedējam. Kravas automašīnas vadītājam mēģinot izvairīties no sadursmes ar vieglo automašīnu, tā piekabe sanesta un ietriekusies dažādos šķēršļos abās ceļa malās.

Negadījumā bojāts arī krustojumā esošais luksofors, savukārt vieglās automašīnas vadītājs, pēc kura veiktajiem manevriem notikusi minētā avārija, no notikuma vietas aizbraucis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu