Pienācis gals «Hameleonu rotaļu» sešpadsmitgadei LTV ēterā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Otrdien, 20. jūlijā, plkst. 17.35 LTV1 ēterā seriālu «Hameleonu rotaļas» skatītāji Latvijā vēros pēdējo reizi. Tādējādi noslēgsies vesels laikmets Latvijas Televīzijas seriālu demonstrēšanas vēsturē.

Seriāla «Hameleonu rotaļas» notikumiem esam sekojuši 16 gadu garumā. Šajā laikā izaugusi jauna skatītāju paaudze: ne mazums ir to, kuriem šī seriāla notikumi un likteņu pavērsieni kļuvuši par otru realitāti - darbdienu vakara rituālu un pasauli, kurā noteiktā laikā jābūt klāt, lai justu līdzi iemīļotajiem varoņiem, ik pa laikam iepazīstot arī jaunas sejas.

No seriāla «Hameleonu rotaļas» LTV1 ēterā nav šķirams arī izteiksmīgais aktieru duets: Harija Spanovska vīrišķīgā balss un Maijas Ķirses maigā sievišķība seriālam piešķīrusi vēl papildus izteiksmīgumu.

«Tomēr visam ir savs sākums, kulminācija un arī loģiska izskaņa. Mēs ejam uz priekšu. Tāpat kā mainās pasaule, mainās cilvēku ieradumi, dzīves stils, intereses un aizraušanās. Jāatzīst, ka gadu gaitā pakāpeniski mazinājusies skatītāju interese par šo seriālu, tādēļ ir laiks dot vietu jauniem ētera varoņiem. «Hameleonu rotaļas» paliks mūsu atmiņā kā spilgta sava laika zīme televīzijas ekrānos. Taču ceram, ka mūsu skatītāji labi pavadīs laiku arī turpmāk, skatoties četrus jaunus seriālus, kuru demonstrēšanu uzsāksim jau jūlija mēnesī,» lēmumu pārtraukt seriāla «Hameleonu rotaļas» demonstrēšanu pamato LTV1 kultūras, bērnu un izklaides raidījumu satura redaktore Daina Markova.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu