Valsts prezidents sveic jauno armijas komandieri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš, RJC

Otrdien Valsts prezidents Valdis Zatlers piedalījās Latvijas Nacionālo bruņoto (NBS) spēku komandieru maiņas ceremonijā Ādažos, svinīgi no līdzšinējā NBS komandiera Jura Maklakova rokām saņemto kaujas karogu nododot jaunajam bruņoto spēku komandierim Raimondam Graubem.

Valsts prezidents pateicās Maklakovam par četros gados sasniegto, īpaši atzīmējot Latvijas karavīru dalību divās starptautiskajās operācijās, darbu pie profesionālas armijas izveidošanas nobeiguma fāzē, kā arī štāba reformu samazināta finansējuma apstākļos.

Savukārt Graubem Zatlers novēlēja veiksmīgi turpināt iesāktos darbus: «Viņa pieredze ir pietiekama, lai es būtu pārliecināts, ka mums visiem kopā izdosies.»

Valsts prezidents pateicās arī NBS, atzīmējot, ka to veiksmes pamatā ir profesionālisms, kas iegūts mācoties un trenējoties, kā arī patriotisms – dzimtenes mīlestība, informē prezidenta Preses dienests.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu