Zatlers sāk tvītot. Stundas laikā viņam jau 350 sekotāju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Ceturtdien tikšanās laikā ar X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku dalībniekiem un organizatoriem Valsts prezidents Valdis Zatlers atklāja oficiālo Valsts prezidenta un Valsts prezidenta kancelejas «twitter.com» kontu.

Oficiālajā «Twitter» kontā ikvienam interneta lietotājam būs iespēja iepazīties ar Valsts prezidenta darbību, dienas kārtību, aktivitātēm, pieņemtajiem lēmumiem un paziņojumiem, kā arī uzzināt par Valsts prezidenta kancelejas un komisiju aktivitātēm, informē Valsts prezidenta Preses dienests.

Pirmo ierakstu «Twitterī» Zatlers veicis kopā ar dziesmu un deju svētku dalībniekiem - «Lai latvju dziesma tālu skan, lai latvju gars mūžam stiprs».

http://twitter.com/Rigas_pils

Konts Rīgas pils ir vienīgais oficiālais Valsts prezidenta «Twitter» konts.

Pirmajā stundā, kopš Valsts prezidents izveidojis savu profilu «twitter.com», viņa ierakstiem regulāri sekot līdzi izvēlējušies jau 350 cilvēki, ziņo LETA.

Prezidents tviterī veicis divus ierakstus - pirmo no tiem kopā ar Latvijas skolu jaunatnes Dziesmu un deju svētku dalībniekiem, bet otrais veltīts prezidentūras pēdēja gada sākumam. «Es nestrādāju konkrētam termiņam un vēlēšanām, bet valsts labā,» jau iepriekš teikto atkārto Zatlers.

Prezidents pagaidām nav izvēlējies nevienu cilvēku, kura ierakstiem sociālajā tīklā līdzi vēlētos sekot regulāri.

Zatlers ir pirmais no Baltijas valstu prezidentiem, kuram tviterī ir savs profils. Tādi gan izveidoti arī citu valstu prezidentiem, piemēram, ASV un Krievijas kolēģiem Barakam Obamam un Dmitrijam Medvedevam. Savs tvitera konts ir arī citām Latvijas amatpersonām, piemēram, premjeram Valdim Dombrovskim (JL).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu