Zatleram tvīterā 863 sekotāji. Prezidents seko tikai valdībai un Saeimai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo, R.Oliņš

Valsts prezidenta kontam sociālajā saziņas vietnē «twitter.com» nepilnas dienas laikā pievienojušies vairāk nekā 800 sekotāju. Prezidents pats seko diviem tvītotājiem.

Kā novēroja portāls «Apollo», Valsts prezidentam šobrīd ir 863 sekotāji. Savukārt prezidents sekos pagaidām tikai diviem tvītotājiem – parlamentam un valdībai.

Jau ziņots, ka ceturtdien tikšanās laikā ar X Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku dalībniekiem un organizatoriem Valsts prezidents Valdis Zatlers atklāja oficiālo Valsts prezidenta un Valsts prezidenta kancelejas «twitter.com» kontu.

Oficiālajā «Twitter» kontā ikvienam interneta lietotājam būs iespēja iepazīties ar Valsts prezidenta darbību, dienas kārtību, aktivitātēm, pieņemtajiem lēmumiem un paziņojumiem, kā arī uzzināt par Valsts prezidenta kancelejas un komisiju aktivitātēm, informē Valsts prezidenta Preses dienests.

Pirmo ierakstu «Twitterī» Zatlers veicis kopā ar dziesmu un deju svētku dalībniekiem - «Lai latvju dziesma tālu skan, lai latvju gars mūžam stiprs».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu