Bērni joko

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inese Lindermane-Dirvena

Ejam ar meitiņu Martu (2,8 gadi) garām zooloģiskajam dārzam. Es viņai saku, ka kaut kad aiziesim uz zoo apskatīt tīģeri. Marta man atbild: «Un Vinniju Pūku arī!» :) Elīna Pankovska.

Ejam ar 2,5 gadus veco metiņu Adrianu uz dārziņu. Ārā auksts ziemas rīts, putenis un tāds vējš, ka elpu rauj ciet! Saku meitiņai, lai taisa mutīti ciet! Pēc neilga brītiņa dzirdu, ka Adriana saka: «Kāds «tolks» taisīt mutīti ciet, ja tāpat ir auksts!!!"Inga Zandere.

Izejam ārā pie mašīnas un skatāmies, ka atkal putniņš uzkakājis uz mašīnas. Toms (4 gadi) domīgi paskatās un saka, ka šodien nāksies putniņam nopirkt podiņu. :) Eva Kokoreviča.

Kādu dienu pagalmā bērni spēlējoties atrada ezīti, dikti priecājās par to. Tās paša dienas vakarā pagalmā sētnieks pļāva zāli ar zāles pļāvēju un māsa (6 gadi) noteica: «Tagad arī ezīti noskūs!?» Sigita Miķelsone.

Annija (3) salikusi kaķa bļodiņā ķiršus. Mamma izņem ārā. Annija: «Kāpēc ņem ārā???» Mamma: «Kaķis neēd ķiršus.» Annija: «Viņš GRIB MĒĢINĀT apēst!!!» Gunita Guseva.

Gaidu mazuli. Kādu vakaru abas ar vecāko meitu plunčājamies kopā vannā. Karlīna (4g.4mēn.) kārtīgi nomazgā manu punci un saka: «Mazais bērniņš tagad ir trīsreiz iekšā!» Nesaprotu viņas domu, tad meita atbild: «Nu kā, vēderā — viena iekša, vannā — otrā iekša un mājā — trešā iekša!» Diāna Ķēniņa.

Ome pērk mazmeitai saldējumu un rociņā ieliek vēl piecdesmit santīmus. Meita šķelmīgi skatās uz tēti, viņš meitai jautā: «Ko atkal nokāsi omei?» Meita paskatās uz tēti un atbild: «Ome man uzkāsa naudiņu!» Sanita Žieda.

Veins (4 gadiņi) brauc vakarā ar velosipēdu, sāk parādīties daudz odu un Veins sāk bļaut: «Mamm, bēgam mājās, tie odi grib mani izsūknēt!» Ingrīda Cellere.

Pošamies ciemos pie Pētera (Pēterdienā). Kamēr es orajā stāvā ģērbjos, dzirdu meita (Adriana 2,5 g ) sauc: «Mammū, nāc salūpoties!» Nelielā neizpratnē par patieso vārda nozīmi nokāpju lejā un redzu, ka mazā atradusi un izmēģinājusi omas lūpukrāsu. Un tagad ir mana kārta salūpoties, tas ir, uzkrāsot lūpas! Ilze Grinberga.

Renāram (6 gadi) interesē daudz lietas pasaulē, tai skaitā vēsture. Kādu dienu atskan jautājums: «Mammu, sākumā bija dinozauru laiki, un tad sekoja krievu laiki?» Iluta

Dēls: «Vecs zirgs, vecs zirgs, vecs zirgs...» Tētis: «Dēliņ, kur Tu esi redzējis vecu zirgu?» Dēls pēc nelielas pauzes: «Paskaties spogulī!» Dace Liepa

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu