Kasiljass: Nīderlandes izlase nav tikai Robens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas valstsvienības vārtsargs Ikers Kasiljass dienu pirms Pasaules kausa finālmača atzīst, ka komanda saglabā mieru, atsaucoties uz «Marca», vēsta [s:34122].

«Mūsu komanda mierīgi gaida maču pret Nīderlandi. Protams, vienmēr ir patīkami, kad tiec uzkatīts par favorītu, taču mums nevajadzētu uz to koncentrēties. Galvenais, lai laukumā viss izdotos,» uzsver Kasiljass.

«Kad kļuvām par Eiropas čempioniem, spāņi ļoti priecājās. Tagad mums tiek ziņots, ka sajūtas ir tādas pašas. Pasaules ekonomiskās krīzes laikā ir ļoti svarīgi, ka cilvēkiem ir iespēja aizmirst par problēmām,» norāda Spānijas izlases kapteinis.

«Spēle pret Nīderlandi ir svarīgākais mačs mūsu futbola vēsturē. Mūsu komandas futbolistiem nav piemetusies pašpārliecinātība, taču arī nebaidās no pretiniekiem,» turpina Kasiljass. «Nedomāju, ka Nīderlandes komanda ieslēgsies savā soda laukumā, jo viņiem ir daudz meistarīgu un ātru spēlētāju, kuri ir labā sportiskajā formā. Mani nedaudz satrauc [Arjens] Robens, kurš izdara bīstamus sitienus no tālienes, tādēļ viņu ir jānosedz. Taču Nīderlandes izlase nav tikai Robens. [Dirks] Kujts un [Veslijs] Sneiders ir ne mazāk bīstami.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu