Pareira: biju domājis, ka finālā spēlēs Brazīlija un Argentīna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Slavenais brazīliešu treneris Karloss Alberto Pareira atklājis, ka pirms Pasaules kausa finālturnīra uzskatrīja, ka finālmačā tiksies Brazīlijas un Argentīnas futbolisti, atsaucoties uz Argentīnas izdevumu «Ole», vēsta [s:34124].

Pareira šogad vadīja Dienvidāfrikas Republikas izlasi, bet Spānijas un Nīderlandes fināls viņam kļuvis par zināmu pārsteigumu.

«Finālā biju gaidījis Brazīlijas un Argentīnas dueli. Ņēmu vērā to, kā viņi iesāka turnīru, komandu sastāvus un vēsturi,» skaidro brazīliešu treneris. «Taču abas komandas mums lika vilties. Domāju, ka viņi apspēlēs Nīderlandi un Vāciju. Taču jāatzimē, ka nīderlandieši jau divus gadus pēc kārtas nezaudē. Viņi jau ir iemācījušies aizsargāties un komandā ir divi, trīs futbolisti, kas var izšķirt spēlēs likteni.»

Pareira arī piebilda, ka visvairāk viņu pārsteigusi Paragvajas valstsvienība. «Paragvajieši lieliski nospēlēja pret Spāniju - varēja manīt viņu trenera rokrakstu. Viņam biaj izdevies sagatavot komandu šim mačam par visiem 100%.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu