Kasiljass: sasniedzām to, par ko sapņo katrs bērns

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Spānijas izlases vārtsargs Ikers Kasiljass pēc uzvaras pasaules kausā sacīja, ka Nīderlandes futbolisti labi zinājuši Spānijas spēles stilu.

«Apollo» jau ziņoja, ka pasaules kausa finālturnīrā Spānijas futbolisti zelta mačā ar 1:0 papildlaikā uzvarēja Nīderlandes valstsvienību.

«Esmu vairāk kā gandarīts, jo jau no paša turnīra sākumā mēs bijām pelnījuši uzvarēt. Vēlos pateikties visiem, kuri mani atbalstīja. Protams, tas ir neaizmirstams mirklis un mēs joprojām nesaprotam, ko esam paveikuši,» citēts Kasiljass «Championat.ru».

Kasiljass, kurš uzvaru velta sievai un savai ģimenei atzīst, ka par triumfu pasaules kausā spēlētāji sāk domāt agrā bērnībā. «Mēs sasniedzām to, par ko sapņo katrs bērns. Par pašu spēli - tā bija grūta, Nīderlande labi zināja, ka mēs varam labi nospēlēt, ja mums ļaus kontrolēt bumbu. Nebija viegli spēlēt pret viņu radīto presingu,» saka vārtsargs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu