Blaters: Pasaules kausa izcīņa aizritēja visaugstākajā līmenī

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) prezidents Zeps Blaters pirmdien augstu novērtēja Dienvidāfrikas Republiku (DĀR) par sarīkoto Pasaules kausa izcīņas finālturnīru.

«Es teiktu, ka DĀR nopelnīja deviņas balles desmit ballu sistēmā. Un tas ir pats augstākais novērtējums. Nekas mūsu dzīvē nav perfekts, tāpat kā Pasaules kausa izcīņā,» uzsvēra Blaters.

«Vislielākie komplimenti DĀR, tās iedzīvotājiem un valdībai. Viņi var būt lepni un visi nopelni pienākas tikai viņiem un nevis FIFA,» piebilda FIFA prezidents.

Tikmēr FIFA ģenerālsekretārs Žeroms Valke bija apmierināts ar drošības iestāžu darbu: «Vislielākā pateicība vietējai policijai par paveikto. Aizvadīto 32 dienu laikā nebija ne mazākais incidents, kas varēja apdraudēt finālturnīra norisi.«

Jau vēstīts, ka Spānijas izlase finālmačā svētdien «Soccer City» stadionā Johannesburgā papildlaikā ar rezultātu 1:0 pārspēja Nīderlandi, pirmo reizi Spānijas vēsturē triumfējot Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā.

Kā ziņots, mačā par trešo vietu sestdien Vācijas izlase ar 3:2 pieveica Urugvaju.

Nākamais Pasaules kausa izcīņas finālturnīrs pēc četriem gadiem risināsies Brazīlijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu